spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăProgram TVRecomandări vineri, 04 februarie

Recomandări vineri, 04 februarie

Tvr1

22,10 Închisoarea durilor ( 2000) Cu: Willem Defoe, Edward Furlong, Denny Trejo, Mickey Rourke.

Ron, un tanar subtirel, provenit dintr-o familie buna este condamnat la inchisoare pentru detinere de marijuana. Aici il intalneste pe Earl Coplan, un „vietas” care se simte atras de tanarul puscarias cu sentimente paterne inexplicabile si-l acopera cu „aripa” sa protectoare.
Filmul exploateaza aceasta ciudata relatie, integrarea unui tanar fragil intr-un mediu al durilor si lupta zilnica pentru supravietuire in locul unde violul si bataia sunt zilnice.Tensiunile inter-rasiale, teroarea sustinuta de condamnati si gardieni in aceeasi masura, si drogurile omniprezente conduc la o existenta dura si nedreapta.

Antena 1

22.15 Logan (actiune 2017) Cu: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen.

Suntem în 2029. Mutanţii au dispărut – sau sunt pe cale să dispară. Un Logan izolat, deznădăjduit, care îşi pierde zilele bând, ascunzându-se într-o zonă îndepărtată a graniţei cu Mexicul, făcând rost de mărunţiş lucrând ca șofer. Companionii lui în exil sunt proscrisul Caliban şi un Profesor X suferind, a cărui minte singulară este îmbolnăvită de crize care se înrăutăţesc. Dar încercarea lui Logan de a se ascunde de lume şi de moştenirea sa ia sfârșit brusc când o femeie misterioasă apare cu o solicitare urgentă – ca Logan să aibă grijă de o tânără extraordinară, astfel încât ca aceasta să fie în siguranţă. Curând, se vor produce încleştări, deoarece Logan trebuie să facă faţă forţelor întunecate şi unui ticălos din trecutul său într-o misiune pe viaţă şi pe moarte, misiune care îl va direcţiona pe luptătorul uitat de vreme către un drum ce îl va conduce spre împlinirea destinului său.

PrimaTv

22:30 Patima (drama 1975) Cu: Draga Olteanu Matei.

Pauna, o vaduva de razboi cu doi copii, Sever si Sabina, se casatoreste cu un tabacar bogat. Dorinta de a strange bani din negustorie o indeparteaza de familie: sotul ii moare in urma unui atac de cord, Sever o paraseste angajandu-se ca muncitor iar Sabina moare si ea, victima a unei calfe. Perspectiva casatoriei cu Martalogu, avocatul care ii dirija afacerile, o scoate din apatie, dar lucrurile par sa se complice si mai rau.

FilmNow

20:00 Elizabethtown (2005 Romantic) Alec Baldwin, Bruce McGill, Jessica Biel, Judy Greer, Kirsten Dunst, Orlando Bloom, Paul Schneider, Susan Sarandon.

Dupa ce a provocat o paguba de sute de milioane de dolari companiei de pantofi din Oregon, pentru care lucra, Drew Baylor este concediat pentru greseala sa si imediat este parasit si de iubita lui, Ellen. La putin timp dupa asta afla de moartea tatalui sau. In pragul sinuciderii, Drew primeste in mod ciudat un nou scop in viata, atunci cand revine in oraselul sau natal, Elizabethtown, din Kentucky, deoarece, ca fiu unic, lui ii revine misiunea de a avea grija ca dorintele tatalui sau de pe patul de moarte sa fie duse la indeplinire. In avionul care-l duce spre Elizabethtown, Drew o cunoaste pe frumoasa stewardesa Claire Colburn, de care se indragosteste, iar viata lui revine treptat la normal.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...