luni, iunie 17, 2024
AcasăProgram TVRecomandări, luni 21 februarie

Recomandări, luni 21 februarie

Hbo

22:05 Snake Eyes (Acțiune 2021) Cu: Henry Golding, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Iko Uwais.

Eyes, un singuratic ambițios care e primit în rândurile clanului japonez Arashikage după ce îi salvează viața celui care urma să devină liderul clanului. Imediat după sosirea lui Snake Eyes în Japonia, membrii clanului îl inițiază în arta războinicilor ninja, dar îi oferă și căminul după care tânjea de atâta timp. Când secretele din trecutul său ies la iveală, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes sunt puse la încercare, cu riscul ca încrederea celor la care acesta ține cel mai mult să piară pentru totdeauna.

 

FilmNow

22:00 Visul alb  (2001 Biografic) JOHNNY DEPP, PAUL REUBENS, PENELOPE CRUZ

Din 1970, doar in cativa ani, cocaina pulbere s-a transformat dintr-un drog relativ necunoscut intr-o afacere internationala de multe miliarde.
Multa lume cunostea faptul ca in spatele valului de popularitate al acestui drog erau cartelurile columbiene hotarate sa faca bani. Dar ceea ce nu stiau cei mai multi oameni era faptul ca acei capi ai mafiei columbiene aveau o legatura americana care facea ca totul sa devina posibil : George Jung, un baiat dintr-un mic orasel care a decis sa urmeze visul american dar in felul lui – devenind primul american care importa pe scara larga cocaina in America ajungand in scurt timp sa se scalde in bani. Dar orice ar fi facut, el nu a putut niciodata sa obtina singurul lucru pe care il dorea cu adevarat: o dragoste numai pentru el.
,,Visul Alb’’ dezvaluie povestea fascinanta a lui George Jung – urcusul si caderea – despre felul in care acesta si-a folosit si ultima picatura de ingeniozitate, ambitie si curaj doar pentru a-si vedea toate visurile innecate in lacomie.

 

PrimaTv

20:00 Spectacol mortal (actiune 2009) Cu: Dolph Lundgren.

Un concert de muzică rock organizat în scopuri caritabile ia o turnură imprevizibilă și nedorită atunci când un grup de torționari înarmați îi iau ostatici pe președintele Rusiei Alexander Petrov, pe familia acestuia și pe Venus, o celebră interpretă pop din S.U.A.. Ajutorul nesperat sosește din partea bateristului unei formații heavy metal pe nume Joe, care lucrase înainte de a se dedica muzicii ca pușcaș marin și care își păstrase intacte abilitățile de fost soldat, acesta unindu-și forțele cu cele ale unui tânăr agent secret rus pentru a riposta atacului adversarilor.

 

Tvr1

22,50 Aripa morţii ( Dramă 2010) Cu: Eddie Redmayne, Sean Bean, Carice van Houten.

În 1350, în Anglia medievală lovită de o cumplită epidemie de ciumă, tânărul călugăr novice Osmund trăieşte o iubire secretă cu o fată pe nume Averill, care s-a refugiat la mânăstirea lui. Averill e nevoită să plece când ciuma începe să se răspândească în regiune, dar îi promite că-l va aştepta o săptămână într-o pădure. La cererea cavalerului Ulric, Osmund acceptă să călăuzească un grup de soldaţi printre mlaştini, până într-un sat misterios în care, pare-se, o vrăjitoare ar învia din morţi victimele ciumei. Sperând că astfel o va regăsi şi pe Averill, Osmund porneşte la drum împreună cu soldaţii, dar experienţa se va dovedi o adevărată călătorie în inima întunericului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
26.6 ° C
26.6 °
26.1 °
64 %
3.8kmh
57 %
lun
24 °
mar
28 °
mie
32 °
joi
26 °
vin
27 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

De când cu egalităţile astea de gen, nici nu mai ştii cine intră peste tine la baie.

EDITORIAL

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) și Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) ori s-au făcut de râs, ori au făcut-o intenționat, caz în care și-au bătut...

EPIGRAMA ZILEI

Sper ca la iarna  viitoare Să nu strig iar în gura mare : ”La vremuri noi, Tot ... boi!” -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...