spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăProgram TVSâmbătă 10 decembrie

Sâmbătă 10 decembrie

Pro cinema 20:30

Despărţiţi,dar împreună 2006

Cu Vince Vaughn, Jennifer Aniston. Intr-o comedie romantica, lucrurile se petrec in general dupa o formula clasica probata ca fiind adevarata: baiatul intalneste o fata, totul merge bine, dupa care putin mai rau, totul ducand totusi spre un final fericit.

Dar ce se intampla atunci cand baiatul si fata vin acasa seara obositi dupa o alta zi de munca? Ce se intampla atunci cand rutina incepe sa-i innebuneasca? Ce se intampla cand lucruri simple care ii apropiau de obicei incep pur si simplu… sa-i faca sa se supere unul pe celalalt?

Prima tv 21:00

Pentru toţi banii din lume 2017

Cu Mark Wahlberg, Michelle Williams, Charlie Plummer, Christopher Plummer. Pentru a-și recupera fiul, Gail are o singură soluție la dispoziție: să-l convingă pe bunicul miliardar (Christopher Plummer) să plătească răscumpărarea. Atunci când Getty senior refuză, Gail încearcă din răsputeri să-l convingă, pe măsură ce infractorii care i-au răpit fiul devin din ce în ce mai brutali și imprevizibili. În timp ce viața fiului său este amenințată, Gail se aliază în mod surprinzător cu Fletcher Chase (Mark Wahlberg), omul de încredere al bătrânului Getty. O cursă pe viață şi pe moarte „Pentru toţi banii din lume” demonstrează că în viață contează fiecare alegere, iar atunci când lupta se dă între iubire și bani, există o singură opțiune cu adevărat valoroasă.

Warner tv 20:00

Tinerii pistolari 1988

Cu Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips. Anul 1878, in New Mexico. Fermierul John Tunstall culege cativa tineri de pe drum, le ofera de lucru pe pamanturile sale, ii invata sa citeasca si le arata ce inseamna cu adevarat civilizatia. Insa intr-o zi, John este impuscat de rivalul sau Murphy, in timpul unei dispute legate de o cireada de vite. Judecatorul Wilson nu poate misca un deget, pentru ca seriful local este corupt. Insa procurorul Alex McSween il convinge pe Wilson sa-i numeasca pe tinerii protejati ai lui Tunstall adjuncti si sa le dea mandate de arestare pentru criminali. Insa pentru William Bonney (Emilio Estevez), unul dintre tineri, dreptatea se infaptuieste doar intr-un mod radical. Asa ca, fara sa se mai incurce in hatisurile legii, Bonney ii impusca pe toti cei care o incalca.

Tvr 2 20:00

Bucuria renaşte din iubire 2006

Cu Erin Cottrell, Logan Bartholomew, Brianna Brown.

Familia LaHaye – Missie, Willie si cei 3 copii ai lor – s-a stabilit într-un orasel din Vestul Salbatic. Sosirea tatalui lui Missie aduce o mare bucurie, dar aceasta e de scurta durata, caci o tragedie pune în pericol însasi temelia familiei lor.

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
22.7 ° C
22.7 °
21.6 °
35 %
2.4kmh
58 %
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...