spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăProgram TVLuni, 09 octombrie

Luni, 09 octombrie

Film now 20:00

Să nu mă părăseşti 2010

Cu Keira Knightley, Andrew Garfield, Carey Mulligan. Kathy (Carey Mulligan, câștigătoare a unui premiu BAFTA și nominalizată la Oscar, An Education), Tommy (Andrew Garfield, Boy A, Red Riding) și Ruth (Keira Knightley, nominalizată la Oscar, Pride & Prejudice, Atonement) își petrec copilăria în Hailsham, un internat britanic aparent idilic unde descoperă un secret sumbru și obsedant despre viitorul lor. Pe măsură ce lasă în urmă adăpostul școlii și se apropie inexorabil de soarta devastatoare care îi așteaptă ca adulți, ei trebuie să facă față și sentimentelor profunde de iubire, gelozie și trădare care amenință să îi despartă.

Pro Cinema 20:30

Destul! 2002

Cu Juliette Lewis, Jennifer Lopez. În filmul Destul! – un thriller obsedant, de mare clasă, regizat de Michael Apted, care o are în rolul principal pe JENNIFER LOPEZ – o femeie obișnuitã, terorizată de soțul ei posesiv, este nevoită să intre în luptă contra lui. Într-un război psihologic al nervilor și al curajului, ea se transformă într-o neașteptată eroină: o mamă devenită războinic, dorind să meargă până la capăt pentru siguranța fetiței sale.Lopez o interpretează pe Slim, o femeie muncitoare care crede că a întâlnit bărbatul perfect în Mitch (BILLY CAMPBELL), un om de afaceri bogat și atrăgător. Ei încep o viață idilică împreună în suburbii, însă după nașterea fiicei lor Grace, Slim descoperă că Mitch mai are o față – un alter ego întunecat și sufocant care transformă încrederea, dragostea și liniștea conjugală în teroare și amenințare. Temându-se pentru fiica ei, Slim încearcă să scape mariajului, însă Mitch o urmărește tot timpul. Ea își schimbă numele, înfățișarea, identitatea și se ascunde, numai pentru a fi urmărită din nou. Nimeni nu o poate ajuta, nici prietenii ei și nici poliția însăși. Însă lui Slim i-a ajuns atâta frică și alergătură.

Warner tv 20:30

Joe împotriva vulcanului 1990

Cu Tom Hanks, Meg Ryan, Lloyd Bridges. In cateva cuvinte, Joe impotriva vulcanului este povestea unui om care isi recastiga demnitatea si placerea de a trai.

Joe Banks (Tom Hanks) nu are o existenta prea fericita. De vreo opt ani de zile nu prea se simte in apele lui. Isi uraste slujba si seful, iar alte bucurii de la viata nu are. Nu trece o zi fara ca Joe sa nu se simta strivit ca un gandac de corporatia gigantica American Panascope. Lucreaza intr-un birou urat unde nu are aer, nu are lumina si nici macar o cafea ca lumea. Joe il dispretuieste pe seful sau Waturi, (Dan Hedaya) din toata inima, insa nu riposteaza in nici un fel. Pentru ca Joe e la pamant. Arata rau si se simte terminat, asa ca se duce la doctor. Iar dr. Ellison (Lloyd Bridges) ii da o veste care ii schimba viata. Joe este diagnosticat cu o boala incurabila, iar doctorul ii spune ca nu mai are de trait decat maxim 5 luni. In loc sa fie cuprins de disperare la aflarea acestei vesti, Joe se simte dintr-o data foarte liber. Din acest moment, Joe face tot ceea ce si-ar fi dorit sa faca pana acum, dar nu a indraznit: sa-si dea demisia, sa o curteze pe simpatica secretara DeDe (Meg Ryan).

Cinemax 22:45

Crimă la conac 2017

Cu Gillian Anderson, Glenn Close, Christina Hendricks. Bazat pe romanul scriitoarei Agatha Christie, Crooked House (2017) îl urmărește pe detectivul Charles Hayward, în timp ce este invitat să rezolve o crimă înspăimântătoare în care toată lumea este suspectă, printre care și Sophia, clienta și fosta sa iubită. Charles și Sophia s-au întâlnit cu mult timp în urmă într-un loc foarte îndepărtat: Cairo, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Acum, odată cu încheierea războiului, s-au întâlnit din nou la Londra, unde își reiau relația și decid să se căsătorească. Aici, Charles va descoperi că bunicul viitoarei sale soții, un milionar grec, cu care toată familia a trăit într-un conac misterios cunoscut sub numele de „The Twisted House”, a murit otrăvit. Bătrânul a ingerat substanța otrăvitoare, după ce cineva din jurul său a pus-o în fiolele de insulină pe care trebuia să și le injecteze zilnic. Cu toate acestea, cercetarea nu este la fel de simplă pe cât pare și nimeni nu are un alibi bun. Situația îl determină pe Charles să creadă că vinovatul este probabil cineva din familia logodnicei sale, compusă din oameni foarte ciudați. Mai mult, chiar și Sophia este suspectă, de aceea Charles decide să investigheze cazul pe cont propriu.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.6 °
48 %
4.3kmh
8 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...