sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăLocalACS USV Iași a promovat în Liga a III-a

ACS USV Iași a promovat în Liga a III-a

USV Iași a doua universitate cu echipă într-o ligă națională

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Performanță remarcabilă a echipei de fotbal de la Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) care a promovat în al treilea eșalon, câștigând barajul cu Prosport Vârfu Câmpului din Botoșani.

ACS USV Iași, formația de fotbal a clubului sportiv al Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a promovat duminică în Liga a III-a. După ce în urmă cu o săptămână a câștigat în deplasare cu 2-1, formația USV Iași, pregătită de antrenorul-jucător Eduard Sandu, a câștigat cu 2-0 (0-0) duminică, 23 iunie, în manșa-retur, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, în fața echipei ACS Prosport Vârfu Câmpului (Botoșani).

ACS USV Iași (antrenor-jucător Eduard Sandu) a evoluat în următoarea componență: Cotea (căpitan) – S. Matei (Cucoș), Ad. Ilie, Tăcuțanu – Onofrei, Șova (Danciu), Izmană, Șerban – Furtună (Plop), Marin, Sandu (Turcu). Rezerve neutilizate au fost Anton – Cuibuș, Tânăru și Safta.

ACS USV Iași readuce Iașul în Liga a III-a după paisprezece ani de absență, ultima echipă care a evoluat în al treilea eșalon fiind Politehnica Iași 2. ACS USV va fi a doua formație a județului Iași în Liga a III-a, alături de Știința Miroslava.

De asemenea, este a doua Universitate care va avea echipă într-o ligă națională, după Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

„Munca și implicarea tinerilor noștri dau roade, iar promovarea în liga a III-a este cea mai frumoasă performanță de până acum. Universitatea este pentru prima dată reprezentată într-o ligă națională, ceea ce ne motivează și mai mult”, a precizat prof. univ. dr. Vasile Stoleru, prorector cu activitățile sociale și președintele ACS USV Iași.

Departamentul de Promovare – Comunicare

USV Iași, 25.06.2024

 

 

 

 

 

 

 

 

Deja ai votat!

SUSȚINE MONITORUL DE BOTOȘANI

Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea oferi în continuare jurnalism onest și a lupta cu corupția și dezinformarea, pentru a scrie despre situația reală, nu versiunea oficială cosmetizată oferită de autorități.

Botoșani
nori împrăștiați
29.5 ° C
30.5 °
29.4 °
28 %
3.3kmh
47 %
sâm
29 °
Dum
28 °
lun
30 °
mar
33 °
mie
33 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Aşa-i la noi circuitul apei în natură: lichidul vital se scurge dintr-o ţeavă spartă într-o canalizare înfundată.

EDITORIAL

A devenit oficial. Ostașul s-a săturat să tot stea în slujba țării și vrea președinte. Nu știm sigur dacă visează să doarmă la Cotroceni...

EPIGRAMA ZILEI

Mult mai bine vom trăi, Bani la buget or să fie Dacă se va stabili Un impozit pe prostie!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...