spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăRețeta ZileiPăstrăv cu legume

Păstrăv cu legume

Ingrediente: 1 kg păstrăv, 2 dovlecei tip zuchinni, 2 ardei graşi roşii, 2 cepe roşii, 4-5 roşii, sare de mare, piper mozaic, piper cu lămâie, ulei de măsline

 

Mod de preparare: Spălăm dovleceii, ardeii şi roşiile şi le tăiem felii. Curăţăm ceapa şi o tăiem fideluţă. Aşezăm legumele într-un vas termorezistent şi asezonăm cu sare şi piper măcinat. Stropim cu ulei de măsline. Condimentăm peştele cu sare şi piper cu lămâie. Stropim cu ulei de măsline păstrăvul şi îl aşezăm pe patul de legume. Dăm la cuptor, la 200°C, pentru circa 30 de minute.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
18.6 ° C
18.6 °
18.6 °
77 %
2.8kmh
58 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...