vineri, mai 17, 2024
AcasăRețeta ZileiSupă de iaurt

Supă de iaurt

Ingrediente: 2 pahare mari de iaurt, 100 gr orez alb, 150 ml supă din concentrat de vită, 25 g unt, 1 căţel usturoi, 1 legătură mărar, 2 ouă, sare, piper

 

Mod de preparare: În vase separate se pun la fiert ouăle şi orezul. Apoi, în unt topit se căleşte usturoiul şi se adaugă orezul scurs. Se lasă 1-2 minute şi se trage de pe foc. Iaurtul se mixează cu orezul şi supa de vită, potrivind gustul de sare şi piper. Se adaugă mărarul şi se dă la rece.

Se serveşte supa cu gălbenuşurile fierte, fin tocate sau cu ardei iute şi castraveţi reci tocați mărunt.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
14.4 ° C
14.4 °
13.6 °
59 %
1.8kmh
4 %
vin
18 °
sâm
20 °
Dum
23 °
lun
25 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

Atât de mult s-a scris, s-a comentat și s-a pălăvrăgit despre noua lege a pensiilor, încât dacă aș afirma că acest act legislativ reprezintă...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...