spot_img
vineri, mai 3, 2024
AcasăRețeta ZileiSpată de porc cu piersici

Spată de porc cu piersici

Ingrediente: 1 kg spată de porc, 4-5 piersici, 1 linguriţă salvie, piper, sare de mare, 2-3 linguri ulei de măsline

Mod de preparare: Feliem carnea şi o condimentăm cu sare de mare, piper şi condiment pentru grătar. O dăm la rece să se întrepătrundă aromele. Tăiem piersicile în două şi scoatem sâmburii. Stropim cu ulei de măsline şi condimentăm cu salvie mărunţită. Punem pe grătarul încins carnea şi piersicile cu miezul în jos. Piersicile le lăsăm circa 2 minute pe fiecare parte, iar carnea câte 10-15 minute. Aşezăm pe platou şi stropim cu ulei de măsline.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
24.4 ° C
24.6 °
24.4 °
49 %
6.9kmh
100 %
vin
22 °
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Dacă vrei ceva bine făcut, tot tu cu mâna ta trebuie să faci.

EDITORIAL

Respectând proporțiile, și recunoscând din start atipicul comparației, este posibil ca din punctul de vedere al celor implicați, depunerea dosarelor de candidaturi să fie...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...