spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăRețeta ZileiPăstrăv cu sos acrişor

Păstrăv cu sos acrişor

Ingrediente: 2 păstrăvi, 1 lămâie mare, 100 gr unt, 1 legătură pătrunjel, 4 linguri făină, sare de mare, piper măcinat

 

Mod de preparare:  Spălăm păstrăvul îl stropim cu zeamă de lămâie şi îl condimentăm la interior cu sare de mare şi piper măcinat apoi îl tăvălim prin făină. Încingem untul şi punem peştele la prăjit. Prăjim păstrăvul pe ambele părţi  şi când devine rumen stoarcem în sosul format în tigaie zeama de la jumătate de lămâie şi adăugăm pătrunjelul tocat mărunt. Scoateţi peştele pe un platou şi stropiţi-l cu sosul fierbinte. Serviţi cu cartofii nature şi felii de lămâie.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...