sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăRețeta ZileiCiuperci la cuptor

Ciuperci la cuptor

Ingrediente: 10 ciuperci, 100 g telemea, 50 g unt, 5 felii brânză topită sau caşcaval, puţin cimbru

 

Mod de preparare: Ciupercile se curăţă, li se îndepărtează picioruşul şi se spală, apoi se şterg bine cu un prosop absorbant de bucătărie, ca să nu mai aibă pic de apă pe ele. Se aşează într-o tavă unsă cu unt. Se repartizează telemeaua tăiată cuburi şi apoi se pune brânză topită sau caşcavalul. Se presară cimbru şi se dau la cuptor 20 de minute. Se servesc cu cimbru deasupra.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13 ° C
14.9 °
12.8 °
63 %
3.1kmh
100 %
sâm
17 °
Dum
23 °
lun
24 °
mar
18 °
mie
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

În urmă cu vreo douăzeci de ani când la putere, în anul electoral, era punga cu ulei, zahăr sau făină, hâtra mătușa Maria din...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...