Reghecampf, deranjat de declaraţiile oficialilor botoşăneni

0

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul principal al Steaua, a declarat că victoria elevilor săi obţinută aseară pe „Municipal” cu 2-0 în faţa FC Botoşani nu este întâmplătoare.

Antrenorul stelist a digerat greu declaraţiile făcute de Leo Grozavu după umilinţa pe care a trăit-o în faţa lui Pep Guardiola, afirmând că nu e normal să faci fotbaliştii castraveţi muraţi. „A fost un meci câştigat de noi, controlat de noi, mă bucur că jucătorii care au venit de curând la echipă s-au integrat foarte bine. Atâta timp cât Steaua vine aici, e foarte greu ca Steaua să piardă. Să respectaţi acest lucru chiar dacă sunt foarte multe răutăţi. Mă deranjează anumite comentarii, dar mă abţin. Atât timp cât îţi faci jucătorii castraveţi muraţi, astea sunt rezultatele pe care le primeşti”, a afirmat Reghecampf.

Tehnicianul plătit de Gigi Becali a fost destul de tensionat la conferinţa de presă fiind deranjat de programul de meci. „Vă rog frumos să nu mai puneţi ăsta aici că e prea urât. Luaţi-l de aici. Nu mă deranjează programul de meci, mă deranjează titlul şi declaraţiile răutăcioase dinaintea meciului”, a declarat Reghecampf.

Leo Grozavu l-a contrat pe tehnicianul Stelei spunând că acesta ar trebui să aibă grijă de problemele sale, nu de programul de meci al FC Botoşani. „Şi ce să-i fac lui Reghecampf? Domnul Reghecampf ne face nouă programul de meci şi ce să scriem în el? Să facă programul de meci la el la Steaua”, a replicat Leo Grozavu.

 

– Cristian PRISACARIU

Deja ai votat!
se încarcă...