FC Botoşani, în căutarea punctelor pierdute

Echipa locală va încerca astăzi să recupereze terenul pierdut în confruntarea cu Viitorul.

 

FC Botoşani va încerca, în această seară, de la ora 20:30, la Chiajna, să recupereze punctele pierdute runda precedentă pe teren propriu cu Viitorul Constanţa.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, a declarat că statutul de favoriţi pe care elevii săi îl au la meciul de la Chiajna, statut dat de locul ocupat în clasament de cele două formaţii, ar trebui să-i responsabilizeze mai mult pe elevii săi şi să-i facă să dea totul pe teren pentru a obţine un rezultat pozitiv. „Nu e o presiune în plus. Dacă suntem consideraţi favoriţi, trebuie să ne comportăm ca nişte favoriţi şi avem datoria să facem un joc bun la Chiajna. Nu ne sperie Chiajna. Mă aştept la un meci foarte greu, dar şi noi avem obligaţia să încercăm să scoatem maximum. Am încredere în băieţi şi sunt convins că au trecut deja peste înfrângerea cu Viitorul, pentru că noi, în general, când am intrat într-o perioadă nefastă ne-am remontat rapid. Cert este că ne va aştepta o partidă dificilă, pentru că Concordia e în revenire de formă. Şi chiar ca joc. A obţinut rezultate meritorii, este o echipă cu jucători cu experienţă, cu multă calitate, dar şi noi avem obligaţia să spălăm din ruşinea de la ultimul joc, pentru că eu nu m-am aşteptat la o înfrângere şi nici nu cred că am meritat-o”, a declarat Leo Grozavu.

În istoria confruntărilor directe din Liga I dintre cele două formaţii pe terenul ilfovenilor, toate cele patru întâlniri s-au încheiat nedecis, niciuna dintre cele două echipe nereuşind vreodată să-şi apropie victoria.

Este de aşteptat ca principalul grupării locale să alinieze în acest meci formula Iliev – Patache, Plămadă, Burcă, Muşat, Vaşvari, Bordeianu, L. Fülöp – Golofca, I. Fülöp, Astafei.

Partida de la Chiajna dintre Concordia şi FC Botoşani, meci contând pentru etapa a IX-a a Ligi I va avea loc în această seară de la ora 20:30 partida urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport, Dolce Sport şi Look.

 

Deja ai votat!