Elevii lui Grozavu au tulburat apele la Chiajna

0

António Conceição (54 de ani) este foarte aproape de a reveni în Liga I. Tehnicianul portughez, ultima dată la CFR Cluj, se află în discuţii cu două echipe din ţară, ambele cu situaţii delicate în acest sezon. Este vorba despre Concordia Chiajna şi FC Voluntari, în acest moment antrenorul fiind o variantă viabilă pentru ambele.

Oficialii Concordiei sunt nemulţumiţi de parcursul echipei sub comanda lui Emil Săndoi şi doresc să-l înlocuiască pe acesta cu Toni Conceição. Concordia a acumulat doar opt puncte în primele nouă etape, iar eşecul de miercuri seară, 0-2 cu FC Botoşani, pare să fi umplut paharul şefilor, care vor să se dispenseze de antrenorul Emil Săndoi, transmite Digi Sport.

Preşedintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase, dezminte informaţia transmisă de postul TV şi susţine că i-a acordat un vot de încredere actualului antrenor Emil Săndoi şi afirmă că nu s-a pus problema unei schimbări pe banca tehnică. „Nu suntem într-o situaţie disperată. E adevărat că evoluţiile din acest sezon nu sunt foarte bune, avem aceeaşi linie de clasament ca şi anul trecut. Pentru rezultate suntem de vină cu toţii, dar nu s-a pus problema să mă gândesc să-l schimb pe Emil săndoi. António Conceição e un antrenor foarte bun, pe care îl respect, dar nu m-am gândit niciodată la el pentru că nu am avut intenţia schimbării lui Săndoi”, a declarat Cristi Tănase.

Până acum, Conceição le-a mai pregătit în România pe CFR Cluj, FC Braşov şi Astra Giurgiu.

Pentru Conceição ar mai exista şi varianta FC Voluntari. Florin Marin este şi el sub lupa conducerii, după rezultatele din ultima vreme. Ilfovenii au pierdut ieri, 0-1, cu CS „U” Craiova, în ultimul minut al prelungirilor şi au 11 puncte după primele nouă etape.

Cel mai probabil, soarta lui Toni Conceição se va decide la începutul săptămânii viitoare, în funcţie de rezultatele din weekend, dar şi de negocierile care vor avea loc în următoarele zile.

Deja ai votat!
se încarcă...