FC Botoşani pusă să încheie etapele

FC Botoşani va trage cortina peste etapele a XIII-a, a XIV-a şi a XV-a în Liga I. Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a stabilit programul următoarelor runde, FC Botoşani urmând a juca doar lunea seară

Astfel, după ce sâmbătă, 15 octombrie, va evolua, la Severin, cu Pandurii Târgu Jiu, de la ora 18:00, FC Botoşani va primi luni, 24 octombrie, de la ora 20:30 vizita campioanei en-titre a României, Astra Giurgiu, partida urmând practic a pune punct final turului acestei ediţii de campionat.

În prima rundă a returului, FC Botoşani va evolua tot pe „Municipal” în compania codaşei ACS Poli Timişoara, meciul urmând a se disputa în ultima zi a lunii octombrie, luni, 31 octombrie, de la ora 20:30.

În etapa a II-a a turului, botoşănenii se vor deplasa în Gruia, unde vor încerca să pună punct final coşmarului numit CFR Cluj, gruparea locală având pe terenul ardelenilor rezultate dezastruoase. Partida se va disputa tot în ziua de luni, pe 4 noiembrie, de la ora 20:30.

„Sunt patru jocuri foarte importante pentru noi în care trebuie să acumulăm cât mai multe puncte. Programul nu e nici uşor dar nici de speriat. La cum îl cunosc pe Leo ştiu că acum gândul îi este doar la primul joc, cel de la Severin cu Pandurii. Chiar dacă avem mulţi absenţi trebuie să facem tot ce depinde de noi să nu ne întoarcem cu mâna goală din confruntarea cu gorjenii. Dacă vom obţine un rezultat pozitiv cu Pandurii, vom avea un moral foarte bun pentru meciul cu Astra care va fi infernal”, a declarat Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani.

Până la următorul joc oficial, FC Botoşani se va deplasa mâine, la Paşcani, pentru un test cu divizionara C din localitate.

Deja ai votat!