Atti-gol face spectacol în liga secundă

Fostul golgeter al FC Botoşani, Attila Hadnagy se distrează în Liga a II-a. Revenit acasă la Sepsi Sf. Gheorghe, după despărţirea de FC Botoşani, Atty-gol a ajuns la numai puţin de 16 reuşite pentru formaţia sa, promovată în vara acestui an în eşalonul al doilea al fotbalului românesc. Hadnagy, care poartă banderola de căpitan al celor de la Sepsi, a marcat ieri două goluri în confruntarea cu Foresta Suceava, contribuind la victoria cu 6-1 obţinută împotriva sucevenilor. Cu victoria de ieri, Sepsi a ajuns pe locul 3 în liga secundă cu 31 depuncte, în urma formaţiilor Juventus Bucureşti, 36 de puncte şi FC Braşov, 34 de puncte.

„Nu suntem încă pregătiţi de Liga I. Ar fi ceva de vis să promovăm. Suntem mai mult decât în grafic. Mă bucur că sunt sănătos şi sunt fericit că pot pune umărul la rezultatele echipei. Normal că sunt înnebunit să bat toate recordurile. Am 16 goluri şi nu vreau să mă opresc aici. Ştiu că rivalitatea dintre FC Botoşani şi Suceava este mare şi ştiu cât de mult însemană pentru botoşăneni o înfrângere a rivalilor aşa că le fac cadou victoria şi cele două goluri marcate”, a declarat Attila Hadnagy.

Fotbalistul este golgeterul celor de la Sepsi şi al Ligii aII-a. Interesant este că în total în cele 15 partide disputate în acest sezon în liga secundă, Sepsi a marcat în total 26 de goluri, 16 dintre acestea aparţinându-i lui Hadnagy.

Berceniul se retrage din campionat

 

Liga a II-a incepe sa sufere tot mai mult in noul format cu o singura serie. Dupa Soimii Pancota, prima echipa care a decis sa se retraga in plin sezon competitional, a venit randul echipei ACS Berceni sa spuna „stop joc”, in urma neprezentarii la partida de la Calarasi, din etapa a 16-a. Echipa ilfoveana nu avea niciun punct pana acum, deci nicio alta echipa nu va putea profita in clasament, dupa ce va fi oficializata retragerea.

„S-a ajuns la capatul drumului si la Berceni. Mai mult ca sigur nu se va mai merge mai departe! Vom instiinta FRF-ul. Jucatorii nu au mai avut rabdare, aveau o luna restanta, dar cei care tin clubul nu au vrut sa mai achite salariul pentru ca nu s-au inregistrat rezultatele asteptate.Vor fi jucatori liberi, dupa 31 decembrie.”, a declarat Paul Terteleac, vicepresedintele echipei, in cadrul emisunii „Fotbal la matineu”, emisiune realizata de Horatiu Sima.

 

Deja ai votat!