FC Botoşani şi-a prezentat achiziţiile

Echipa locală a fost remaniată din temelii în această pauză competiţională.

 

FC Botoşani şi-a prezentat ieri noile achiziţii ale iernii.

Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, a declarat că este foarte mulţumit de jucătorii care s-au alăturat lotului în această iarnă, afirmând că faţă de alte campanii de achiziţii, în această pauză competiţională a preferat să aducă jucători titraţi, cu experienţă, care să pună umărul la obţinerea a cât mai multor rezultate pozitive. „Ca în fiecare iarnă lotul a suferit modificări, unele voluntare, altele involuntare, aşa cum se întâmplă de obicei la fotbal. Au plecat o serie de jucători au venit alţii. Am fost nevoiţi să renunţăm la anumiţi jucători din cauza salariilor pe care le aveau dar asta nu înseamnă că lotul a slăbit. Din contră. Au venit jucători mult mai titraţi faţă de alţi ani, în sensul că majoritatea dintre ei au experienţă competiţională, au experienţă la nivelul primei ligi. Pe unii dintre ei îi cunosc foarte bine, pentru că am lucrat cu ei”, a declarat Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani.

Tehnicianul a spus că fotbaliştii selectaţi de el au fost aduşi la Botoşani, pentru că se pliază perfect pe stilul de joc al echipei, unul spectaculos. Cu toate acestea, principalul botoşănean s-a abţinut de la a le face o scurtă caracterizare elevilor săi, menţionând că va amâna acest lucru, urmând a se pronunţa abia după câteva jocuri vis-á-vis de noii săi elevi. „Botoşaniul a arătat de fiecare dată că este o echipă care îşi propune să joace fotbal şi în afară de rezultat urmăreşte şi spectacolul în sensul în care joacă ofensiv, joacă pe atac, o echipă agresivă care nu joacă la voia întâmplării. Şi jucătorii care au venit în această iarnă tocmai pe acest profil i-am adus: sunt jucători cărora le place să joace fotbal, le place mingea”, a afirmat principalul botoşănean.

Leo a mai spus că cei nou veniţi împreună cu jucătorii din vechea gardă formează un grup foarte unit.

„În momentul de faţă este un grup forte bun, unit. Avem băieţi de caracter, fără aere, fără ifose, toţi capacitaţi pe ce au de făcut. Sunt convins că toţi îşi vor face treaba cât mai bine şi vom avea un campionat liniştit. Comparativ cu ce oferim, obiectivul realist este o clasare în primele nouă-zece echipe ale Ligii I”, a conchis tehnicianul FC Botoşani.

În această a doua parte a sezonului, FC Botoşani se va baza pe serviciile jucătorilor: Alberto Cobrea, Răzvan Tincu, Laurenţiu Buş, Bogdan Unguruşan, Alin Cârstocea, Endrick dos Santos Parafita şi Benjamin Kuku.

Deja ai votat!