FC Botoşani a plecat în Austria

Echipa se va afla aproape două săptămâni în cantonament, timp în care fotbaliştii vor trebui să-l convingă pe antrenor că merită să fie titulari.

 

Fotbaliştii botoşăneni au plecat ieri, în cantonamentul montan din Austria. Antrenorul Costel Enache aşteaptă ca, în cele 10 zile în care se va afla în deplasare, va primi şi întăririle promise de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer. Oficialul a declarat recent că, în câteva zile, lotului i se vor alătura trei-patru fotbalişti, astfel încât sub comanda antrenorului să se afle 26 de fotbalişti, dintre care acesta să aleagă 24, pe care să se bazeze în sezonul care va începe pe 14 iulie.

„Încercăm să mai perfectăm trei-patru transferuri. Avem în continuare nevoie de întăriri”, a  spus Cornel Şfaiţer.

În Austria FC Botoşani va avea meciuri amicale cu FK Kukeşi (Albania), partidă programată pe 27 iunie, pe Dynamo Kiev (Ucraina), pe 1 iulie şi pe RZ Pellets WAC (Austria), pe 4 iulie.

Pe 5 iulie, echipa antrenată de Costel Enache va disputa ultimul meci de pregătire. Deocamdată nu se ştie, încă adversarul.

În funcţie de rezultatele din partidele de pregătire, antrenorul Costel Enache va stabili echipa cu care va ataca noul campionat, dar şi obiectivul. „Dacă mi se vor aduce întăriri, probabil ne vom bate pentru play-off. Dacă nu, ne vom lupta ca şi în anii trecuţi pentru a rămâne în Liga I”, a spus Costel Enache.

Suporterii botoşăneni se aşteaptă, însă, ca în acest sezon FC Botoşani să lupte pentru a intra în top şapte şi pentru a evolua din nou în competiţiile europene.

 

Deja ai votat!