spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăSportFC Botoşani a plecat în Austria

FC Botoşani a plecat în Austria

Echipa se va afla aproape două săptămâni în cantonament, timp în care fotbaliştii vor trebui să-l convingă pe antrenor că merită să fie titulari.

 

Fotbaliştii botoşăneni au plecat ieri, în cantonamentul montan din Austria. Antrenorul Costel Enache aşteaptă ca, în cele 10 zile în care se va afla în deplasare, va primi şi întăririle promise de preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer. Oficialul a declarat recent că, în câteva zile, lotului i se vor alătura trei-patru fotbalişti, astfel încât sub comanda antrenorului să se afle 26 de fotbalişti, dintre care acesta să aleagă 24, pe care să se bazeze în sezonul care va începe pe 14 iulie.

„Încercăm să mai perfectăm trei-patru transferuri. Avem în continuare nevoie de întăriri”, a  spus Cornel Şfaiţer.

În Austria FC Botoşani va avea meciuri amicale cu FK Kukeşi (Albania), partidă programată pe 27 iunie, pe Dynamo Kiev (Ucraina), pe 1 iulie şi pe RZ Pellets WAC (Austria), pe 4 iulie.

Pe 5 iulie, echipa antrenată de Costel Enache va disputa ultimul meci de pregătire. Deocamdată nu se ştie, încă adversarul.

În funcţie de rezultatele din partidele de pregătire, antrenorul Costel Enache va stabili echipa cu care va ataca noul campionat, dar şi obiectivul. „Dacă mi se vor aduce întăriri, probabil ne vom bate pentru play-off. Dacă nu, ne vom lupta ca şi în anii trecuţi pentru a rămâne în Liga I”, a spus Costel Enache.

Suporterii botoşăneni se aşteaptă, însă, ca în acest sezon FC Botoşani să lupte pentru a intra în top şapte şi pentru a evolua din nou în competiţiile europene.

 

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...