Burleanu, huiduit de spectatori la Botoşani

 

Numărul total al suporterilor prezenţi  pe „Municipal” la Supercupa României a fost de 5.532. Reprezentanţii FRF s-au felicitat pentru ideea de a aduce la Botoşani acest meci care a deschis sezonul fotbalistic şi au recunoscut că pe foarte puţine stadioane din ţară, confruntarea Viitorul Constanţa – FC Voluntari ar fi adunat atât de mulţi spectatori.

Cu toate că a fost huiduit în momentul în care a făcut premierea celor două echipe care s-au confruntat duminică seară, Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a lăudat FC Botoşani pentru modul în care s-a implicat în organizarea evenimentului. „Mi-a plăcut aici la Botoşani, vin cu mare drag aici. Clubul de aici e model. Au fost aproape 6.000 de spectatori în contextul în care media de fani la meciurile Botoşaniului e de 3.000 de spectatori”, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

Suporterii botoşăneni l-au taxat pe oficialul FRF şi la începutul meciului, pentru că acesta nu a onorat momentul intonării imnului României se grăbea pe marginea terenului, alături de acoliţii săi, să-şi ocupe locul la loja pe care o avea rezervată.

 

Deja ai votat!