Ludogoreţ îl vrea pe Denis Man

0

Ludogoreţ pregăteşte o primă ofertă pentru atacantul de 19 ani al FCSB, Denis Man. Cu cinci milioane de euro, bulgarii vor să îi convingă oficialii campioanei pe Becali să renunţe la unul dintre cei mai promiţători jucători români. Ludogoreţ l-a urmărit pe Man la mai multe meciuri disputate de FCSB, iar Novsport îl compară cu unul dintre cei mai buni jucători din lume, Lionel Messi. „Dennis Man este Messi al României, dar transferul său va fi dificil de realizat, având în vedere că Gigi Becali cere 50 de milioane de euro în schimbul lui”, notează presa bulgară.

Dacă în iunie, Man valora 250.000 de euro, conform transfermarkt.com, în acest moment cota sa a ajuns la 600.000 de euro. Acesta face parte din „tripleta de aur” a lui Becali, alături de Tănase şi Coman.

Man a venit în vara lui 2016 la FCSB în schimbul sumei de 300.000 de euro, dar Becali a anunţat în momentul transferului că va plăti 500.000 de euro pentru jucător. Acesta a dat 300.000 în momentul semnăturii, urmând ca apoi, dacă jucătorul evolua în 10 partide pentru echipa pregătită pe atunci de Reghecampf să mai plătească încă 100.000 de euro. Dacă Man va ajunge la naţională, Becali mai plăteşte încă 100.000. Prima condiţie era aproape îndeplinită, însă FCSB nu i-a mai oferit şanse lui Man, tocmai pentru a evita să mai plătească 100.000 de euro către UTA.

Între timp, finanţatorul „roş-albaştrilor” a răscumpărat acea clauză cu 20.000 de euro. Tânărul mijlocaş ofensiv a evoluat în nouă meciuri şi a marcat un gol, reuşind şi o pasă de gol pentru echipa lui Becali, în sezonul precedent.

În această stagiune, Man şi-a trecut în cont patru goluri şi cinci pase decisive, în cele 18 meciuri disputate în toate competiţiile.

Deja ai votat!