Simona Halep, lider pentru a doua săptămână

0
Generated by IJG JPEG Library

Simona Halep este în continuare pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii ieri, în timp ce Mihaela Buzărnescu a intrat în premieră în top 100, pe locul 89.

Halep este pentru a doua săptămână lider al clasamentului WTA, cu un avans de 40 de puncte faţă de a doua clasată, Garbiñe Muguruza, şi de 570 de puncte faţă de Karolina Pliskova (Cehia).

România mai are patru jucătoare în prima sută, Sorana Cîrstea, care staţionează pe 37, Irina Begu, care a urcat un loc şi se află pe 56, Monica Niculescu, ajunsă pe 66, după ce a coborât cinci poziţii, şi Mihaela Buzărnescu, pe 89, după un salt de 16 locuri, în urma semifinalei jucate la Linz.

La dublu, România are patru reprezentante în top 100, Monica Niculescu pe 20, Raluca Olaru pe 37, Irina Begu pe 38, după un salt de nouă locuri după titlul câştigat la Tianjin, şi Mihaela Buzărnescu, pe 96, graţie unei urcări de 17 poziţii, după semifinala de la Linz.

În clasamentul WTA Race, pentru Turneul Campioanelor, Halep este prima, urmată la 40 de puncte de Garbiñe Muguruza şi la 570 de Karolina Pliskova.

Deja ai votat!
se încarcă...