Liviu Ciobotariu: „Avem jucători de calitate!”

0
0
Liviu Ciobotariu la conferinta de presa de dupa meciul de fotbal dintre FC Botosani si Universitatea Craiova, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Municipal din Botosani, luni 26 noiembrie 2018. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Antrenorul Liviu Ciobotariu s-a declarat mulțumit după ce elevii săi au îndeplinit primul obiectiv pe care l-a impus la nivelul vestiarului, respectiv victoria la Chiajna.

La conferința de presă premergătoare duelului cu Chiajna, tehnicianul declarase își dorește șase puncte în meciurile cu Chiajna și Voluntari după care, în funcție și de celelalte rezultate înregistrate în campionat se va putea pronunța vis-a-vis de șansele echipei la play-off. Primele trei le-a obținut la Chiajna după un eurogol marccat de Diego Fabbrini, scor 1-0 și după cum arată jocul echipei, sunt șanse ca FC Botoșani să se impună și în fața celor de la Voluntari.

„Sunt bucuros că am reușit să câștigăm primele trei puncte. Am început cu dreptul. Din păcate, primele 10 minute am intrat ezitant, am avut probleme. Pe parcurs ne-am redresat, ne-am creat două-trei situații de a marca. În a doua repriză am marcat un gol frumos, un gol spectaculos, cu combinații dintr-o singură atingere. Asta înseamnă că avem jucători de calitate. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru determinare, pentru atitudine, pentru modul cum au evoluat astăzi. A fost un meci dificil, Concordia Chiajna este o echipă cu jucători cu experiență. Noi am jucat ceea ce trebuia să jucăm, am surprins adversarul în multe rânduri. Eu mă bucur că nu a plecat niciun jucător. Avem omogenitate. De aceea nu am făcut nici foarte multe transferuri. L-am doar pe Laurențiu Buș. Suntem o echipă cu jucători care joacă de mult timp împreună și este ok”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

+0 -0

se încarcă...