20 − 15 =

A password will be e-mailed to you.

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, s-a declarat optimist după debutul cu dreptul al grupării locale în acest an și victoria obținută cu dreptul la Chiajna, succes obținut pe fondul unui fond bun de joc.

Iftime susține că jocul foarte bun prestat de elevii lui „Ciobi” la Chiajna nu este unul întâmplător ci este rezultatul pregătirii bine făcută în cantonamentul din Turcia.

„Suntem ok. De obicei ne luau șunca din fasole toți și mă gândesc la meciul de acum un an cu Juventus. Am fost ce trebuia să fim, cu mici greșeli inerente. Echipa a jucat bine, un gol excepțional. Faptul că nu a plecat nimeni, a contat mult. Am jucat cu echipa de anul trecut. Am ținut la treaba asta și eu zic că e un câștiga mare pentru echipă. Eu zic că trebuie să fim rezervați, să nu ne bucurăm foarte tare, suntem în grafic, avem speranțe. Ceea ce vrea iubitorul de fotbal: vrea adrenalină, avem adrenalină. Îi batem pe cei de la Voluntari și crește adrenalina. Eu am văzut meciurile din cantonament și era altceva. Am și spus: e meritul lui Liviu Ciobotariu. Are echipă, a omogenizat-o și e din ce în ce mai bine. Bravo lui”, a declarat Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani.

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,50
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...