Constănțenii nu renunță la titlu după egalul cu oltenii!

0
Valentin Cojocaru

Valentin Cojocaru, a fost eroul formației Viitorul Constanța în primul derby din 2019, cel pe care formația lui Gică Hagi l-a terminat nedecis 0-0 pe teren propriu cu Universitatea Craiova.

Pe lângă numeroasele parade pe care le-a făcut în acest meci, Cojocaru a blocat poarta formației sale și la penalty-ul din minutul 30 executat de Koljic.

La finalul partidei, Cojocaru a spus că rezultatul a fost unul echitabil și a menționat că deși este la 13 uncte de liderul CFR Cluj, Viitorul se mai gândește la titlu, afirmând că lupta pentru campionat se va duce până în ultima etapă.

„A fost o fază cheie a meciului, putem spune că a ajutat pe tabelă, dar trebuie să felicităm echipa, că a jucat bine. A fost un meci foarte echilibrat. E primul meci după cantonamente, e mai greu, nu avem ritm. Suntem mulțumiți. Lupta la titlu este foarte strânsă, dar totul se va decide în play-off. Cele 10 meciuri vor decide soarta campionatului”, a declarat Valentin Cojocaru, goalkeeperul formației Viitorul Constanța.

Formația lui Gică Hagi a profitat de înfrângerea neașteptată a celor de la Sepsi în această rundă și a urcat un loc în clasament, fiind acum pe locul 4 cu 34 de puncte.

+0 -0
se încarcă...