10 − six =

A password will be e-mailed to you.

Rezultatele consemnate în prima rundă a acestui mini-retur în Liga I au fost benefice FC Botoșani.

Victoria pe care echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a obținut-o la Chiajna cu 1-0 în fața Concordiei, coroborată cu semieșecul înregistrat de Astra la Mediaș cu Gaz Metan, scor 1-1 și înfrângerea total surprinzătoare pe care Sepsi a suferit-o în fața Voluntariului cu 4-2, au făcut ca diferența de puncte față de Astra și Sepsi echipe aflate pe ultimele două locuri care asigură prezența în play-off să se micșoreze considerabil.

Dacă înaintea rundei FC Botoșani avea de recuperat cinci puncte față de Astra, ocupanta locului 6 și șapte puncte față de Sepsi, formație care se afla pe locul 4 dar care după eșecul de la Voluntari a căzut pe locul 5, acum diferența față de cele două s-a redus la trei respectiv patru puncte.

În aceste condiții, șansele FC Botoșani de a prinde un loc de play-off au crescut considerabil, diferența de puncte față de cele două putând fi recuperabilă în cele patru runde rămase de disputat din acest sezon competițional.

„Am spus-o de la început și o repet: important este ce facem în primele două meciuri și pe urmă vorbim de play-off. Primul examen, cel de la Chiajna, l-am trecut cu brio. Acum trebuie să trecem cu bine și de hopul numit Voluntari. Cu șase puncte după aceste două partide putem trece la calcule și scenarii pentru play-off. Trebuie însă să pregătim cât mai bine jocul cu Voluntari pentru a nu avea surprize”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

 

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,33
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...