ten + sixteen =

A password will be e-mailed to you.

Ioan Andone, managerul general al formației FC Voluntari, a declarat la finalul partidei pe care „lanterna” a câștigat-o cu 4-2 în fața celor de la Sepsi, că cele trei puncte cucerite pot avea o greutate mare în economia luptei pentru evitarea retrogradării.

„Fălcosul” a spus că pentru a avea greutate cele trei puncte trebuie urmate de un rezultat pozitiv luni pe „Municipal” cu FC Botoșani.

„S-a descătușat echipa, am jucat foarte bine, am fost foarte inteligenți. Am întâlnit o echipă de pe locul 4, care a făcut un campionat foarte bun acum, normal că ne-a dat șansa să ne organizăm foarte bine defensiv, să jucăm foarte bine pe contraatac. Am dat și două goluri din lovituri libere și uitați-vă că o muncă pe care o prestează Bergodi de 3 luni deja se vede. Mă bucur că a debutat un copil crescut în academia noastră, Bălan, care are numai 16 ani, e un lucru extraordinar pentru noi și să înscrii 4 goluri. Ne-am apropiat și de Chiajna și de Călărași, așa cum ne doream. Acum, depinde de cât de inteligenți suntem ca să profităm de pasa asta bună a noastră. E clar că la Botoșani mergem să obținem un rezultat pozitiv”, a declarat Ioan Andone la finalul partidei câștigate de FC Voluntari cu Sepsi.

Cu cele trei puncte cucerite, FC Voluntari a ajuns la 16 puncte câștigate în acest sezon în Liga I, însă se află tot pe ultimul loc la un punct de locul 13 pe care se află Chiajna și la două de locul 12, loc care duce la baraj și pe care se află Dunărea Călărași.

Pentru ilfoveni urmează o deplasare infernală pe terenul  FC Botoșani, echipă care a intrat serios în cărțile play-off-ului după victoria de la Chiajna. Duelul dintre FC Botoșani și FC Voluntarii va avea loc luni, 11 februarie de la ora 17:00 pe stadionul „Municipal”.

Apreciază calitatea articolului

6 VOTURI - MEDIE: 4,17
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...