8 + fifteen =

O nouă parola a fost trimisă către email-ul tău.

Liviu Ciobotariu, antrenourl principal al FC Botoșani a ținut în cadrul unei conferințe de presă să avertizeze că duelul de duminică cu Gaz Metan Mediaș va fi extrem de greu.

Principalul a promis că la ora jocului, în ciuda problemelor de efectiv cu care se confruntă, jucătorii care vor intra în teren vor da totul pentru a obține cele trei puncte puse în joc.

„Suntem conştienţi de importanţa acestui joc, dar am un grup unit, am o echipă de caracter. Am muncit foarte mult ca să ajungem aici. Vrem să avem continuitate, vrem să rămânem acolo, pentru că este munca noastră, munca tuturor. Ne dorim să realizăm o performanţă care nu a mai fost realizată aici la Botoşani, respectiv să terminăm în primele şase locuri. Totul depinde de determinarea noastră, dar aici nu îmi fac probleme. Suntem concentraţi, suntem pregătiţi pentru acest joc și vom da totul, dar absolut totul pentru a câștiga”, a declarat  Liviu Ciobotariu.

Partida FC Botoșani- Gaz Metan Mediaș, meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I va avea loc duminică de la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

se încarcă...

Apreciază calitatea articolului

4 VOTURI - MEDIE: 4,25
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele
Încarc...