Costel Enache, fostul antrenor al FC Botoșani, vrea să-l lase pe „Rege” fără Cupă: „Este o șansă de a salva sezonul!”

0
0

Costel Enache, antrenorul principal al formației Astra Giurgiu, a declarat că nu ar fi o surpriză dacă elevii săi își vor adjudeca Cupa României în finala de la Ploiești de pe „Ilie Oană” cu Viitorul Constanța.

Deși pe hârtie Viitorul are prima șansă, forma pe care formația lui Hagi a avut-o în acest play-off și jocul puștilor „Regelui” conferându-le statutul de favoriți în acest duel, misiunea dobrogenilor în încercarea de a-și adjudeca trofeul pus în joc nu va fi deloc una ușoară. Și asta pentru că Astra are în componență jucători de valoare care dacă prind o zi bună pot depăși oricce adversar, lucru remarcat și de Gică Hagi în conferința de presă premergătoare finalei.

Tehnicianul Costel Enache, care anul trecut a atins faza semifinalelor cu FC Botoșani, a afirmat că meciul din această seară va fi unul de luptă.

„Nu mai e vorba de nimic altceva decât de ultima luptă. Sunt convins că suntem pregătiți să ne luptăm pentru trofeu. Am găsit o motivație extrem de bună pentru finală. Este o șansă de a salva sezonul. Nu am promis trofeul, dar am făcut promisiunea că ne vom lupta din toate puterile pentru el”, a declarat Costel Enache, la conferința de presă premergătoare confruntării.

+0 -0

se încarcă...