CSM Botoșani, încă un pas spre Liga Zimbrilor!

0

Reprezentanta județului nostru în campionatul național de handbal masculin, CSM Botoșani a câștigat la Galați  scor 34-28 cu CSU din localitate și și-a asigurat în proporție de 99% prezența la barajul din aprilie pentru accederea în premieră în Liga Zimbrilor.

Echipa pregătită de Radu Roșu a controlat „da capo al fine” duelul de la Galați punându-i la respect pe gazde. Cu câte 9 reușite, Florin Ciubotariu și Cristian Adomnicăi au fost cei mai buni de pe teren.

Cu această victorie, CSM Botoșani s-a distanțat la 4 puncte în clasamentul diviziei A Serie A de CSU Galați, botoșănenii având și un meci mai puțin disputat, cel cu CSU Târgovișște, cea mai modestă echipă din campionat.

„Este o victorie importantă pentru noi. Mă bucur de această victorie, înseamnă mult pentru moralul echipei deoarece înscriem a patra victorie din Divizia A, iar derby-ul Nordului s-a terminat la egalitate cu CSU Suceava. De asemenea, ne-am calificat în optimile Cupei României, un fapt ce ajută la moralul bun al jucătorilor. Noi ne dorim să ne atingem scopul și obiectivul, de a promova și de a reprezenta orașul Botoșani pe prima scenă a handbalului românesc”, a declarat Radu Roșu, antrenorul CSM Botoșani.

Până la pauza de iarnă, gruparea locală va mai evolua acasă cu Poli Iași și CSU Târgoviște, dar și în deplasare, la Suceava, în „derby-ul Nordului”. De asemenea, CSM Botoșani va juca cel puțin un tur în Cupa României, adversara fiind stabilită luni, la tragerea la sorți, șansele ca partida să se dispute în Sala Polivallentă „Elisabea Lipă” fiind foarte mari.

Deja ai votat!
se încarcă...