„Guriță” ține cu dinții de scaun: „Mai avem șanse de calificare. Trebuie să credem!”

0

Cu toate că România a ratat calificarea directă la EURO 2020, Cosmin Contra nu are de gând să renunțe la postul de selecționer.

„Guriță” se agață de Liga Națiunilor, competiție prin care „tricolorii” mai pot ajunge la turneul final de anul viitor.

„Din păcate nu am putut să câştigăm, pentru că am avut în faţă o echipă mai bună. Cred că este cel mai slab meci din mandatul meu. Eu sunt la dispoziţia Federaţiei. Contractul meu expiră în decembrie şi mai am un meci luni, în Spania. După aceea vom vedea ce se va întâmpla. În principiu, contractul meu expiră imediat după acest meci cu Spania. Când pierzi cum am pierdut, orice părere trebuie respectată şi nu am ce să comentez. Ne-a bătut o echipă mai bună şi trebuie să învăţăm din ele. Avem şanse să ne calificăm, trebuie să credem în şansa noastră. E normal să fie nemulţumire generală. Ei au practicat un joc foarte simplu, au alergat mai mult ca noi, în timp ce noi am comis câteva greşeli individuale importante” a declarat Cosmin Contra.

După ce Cehia s-a impus cu 2-1 într-un meci de mare luptă în preliminarii cu reprezentativa Kosovo aceștia din urmă au ratat calificarea la Campionatul European iar  România va juca în semifinalele play-off-ului din Liga Naţiunilor.

„Meciul care ne interesa cel mai mult, Cehia – Kosovo, s-a încheiat favorabil pentru noi cu victoria gazdelor, 2-1, dar nu fără emoţii. Kosovo a condus până spre final. Cehia merge la EURO şi aproape că îi asigură României locul în play-off, în cazul în care nu se califică direct. Mai este nevoie doar ca Slovenia, la 5 puncte de locul 2, să nu obţină calificarea, pentru a fi 100% siguri de această alternativă în drumul spre EURO”, informează frf.ro.

Deja ai votat!
se încarcă...