România surclasată de Suedia pe „Național Arena!”

0

România a pierdut „finala” de pe „Național Arena”, scor 2-0 cu Suedia şi a ratat calificarea directă la Campionatul European din 2020.

Reprezentativa României a fost depășită net la toate capitolele de Suedia, evoluând execrabil în duelul cu scandinavii. Elevii „maestrului” Contra au fost depășiți la toate capitolele de o echipă care deși nu a avut nevoie de victorie pe „Național Arena”, s-a distrat în fața unei echipe experimentale a lui Contra, selecționer care și-a arătat limitele la acest meci.

La fel ca și în precedentele partide din actualele preliminarii cu formațiile importante din grupă, „tricolorii” au evoluat ruşinos și în meciul decisiv pentru calificarea la EURO sub mandatul lui Cosmin Contraa şi a pierdut fără drept de apel cu Suedia, nordicii distrându-se efectiv în prima repriză cu formula experimentală a lui „Grande”.

Depășită la toate capitolele de scandinavi, naționala lui „Grande” mai păstrează o singura speranţă de a ajunge la turneul final al EURO 2020 prin Liga Națiunilor, competiiție în care România este în play-off.

După înfrângerea de pe „Național Arena” cu Suedia, România a ratat calificarea directă la EURO 2020!

Deja ai votat!
se încarcă...