„Câini” ghinioniști » Eliminată din Champions League fără să joace, Dinamo a rămas și fără titlul de campioană în „Liga Zimbrilor!”

0

Decizia Federației Române de Handbal (FRH) de a îngheța sezonul în handbal românesc atât la masculin cât și la feminin, a fost criticată în termeni duri de Dinamo București. 

Lideri în „Liga Zimbrilor”, cu un avans de cinci puncte, „alb-roșii” se consideră nedreptățiți de faptul că nu vor primi titlul de campioni în acest an.

Dan Savenco, liderul „câinilor roșii” a spus că toată suflarea dinamovistă trăiește din nou o dezamăgire imensă având în vedere că în urmă cu puțin timp Dinamo a fost eliminată și din Champios League fără să joace cu PSG.

„Aveam un coșmar legat de acest lucru încă de zilele trecute, de aceea nu m-a luat prin surprindere această deciziei. Este un pumn de KO primit în plină figură. Nici nu mai ai ce comenta. Dacă ar fi fost o luptă strânsă, ai fi zis. Dar Dinamo chiar a arătat că domină handbalul românesc, a avut rezultate în competițiile din strainatate. Mai jucăm doar cu adversari facili și-un singur meci cu Turda, la final, când am fi putut fi deja campioni. Fizic, nu ne-am fi încurcat, chiar dacă în acest moment, matematic, nu am fi fost campioni. Am dominat tot. Acum, trebuie să facem cereere ca să ni se dea un wild card pentru a ajunge în Champions League, pe baza performanțelor, însă nu mai știm în ce să credem. Oricum, cu tot respectul, Dinamo poate fi considerată campioana acestei ediții”, a declarat Dan Savenco, căpitanul formației Dinamo București pentru cei de la Gsp.

Deja ai votat!
se încarcă...