Oltenii și-au aflat pedepsele după incidentele cu FC Botoșani » „Războinicul” Cristescu, out 4 luni »»

Incidentele de la Universitatea Craiova – FC Botoșani, meci disputat în Bănie în cadrul rundei cu numărul 7 din play-off-ul Ligii 1 și câștigat de botoșăneni cu 3-2, au fost sancționate de comisiile abilitate ale Federației Române de Fotbal (FRF).

În speță, Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a suspendat pe fostul internaţional Silvian Cristescu, oficial al clubului Universitatea Craiova, pentru patru luni şi l-a amendat cu 14.000 de lei în urma incidentelor de la meciul cu FC Botoşani. Vă reamintim că în timpul jocului fosta „glorie” a Băniei a coborât de la loje pentu a se război cu cei aflați pe  banca de rezerve a botoșănenilor, fiind luat pe sus de forțele de ordine și evacuat din stadion.

Totodată, maseurul Aurel Tufan a fost sancţionat cu o suspendare pentru două luni şi amendat cu 13.600 de lei.

După cum bine știți, nici pe teren nu a fost liniște, iar cei eliminați și-au aflat sancțiunile. Căpitanul olteilor, Nicuşor Bancu, a primit o suspendare de trei etape şi a fost amendat cu 7.000 de lei. La rândul lor, trimiși mai devreme la cabine după ce au primit câte două galbene Alexandru Ţigănaşu (FC Botoşani) şi Bogdan Vătăjelu (U Craiova) au primit câte o etapă de suspendat şi o penalitate sportivă de câte 740 de lei.

Deja ai votat!