spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăSportMedalii pentru CS Botoșani la Cupa României la badminton (Foto)

Medalii pentru CS Botoșani la Cupa României la badminton (Foto)

La sfârșitul săptămânii trecute, la Galați s-a desfășurat Cupa României la badminton, competiție destinată categoriei U15 -cadeți.

La această competiție, Clubul Sportiv (CS) Botoșani a fost reprezentat de sportivii Sebastian Ciobîcă (11 ani)  și Claudiu Răileanu (13 ani), ambii pregătiți de Andrei Molie. Primul dintre cei doi sportivi, fiind la o categorie inferioară de vârstă, a obținut clasarea în primii 8 la probele de dublu.

În schimb, Claudiu Răileanu a fost MVP- ul delegației botoșănene, obținând clasarea pe podium la toate cele trei probe la care a participat, trecându-și în cont două medalii de argint și una de bronz.

În proba de simplu băieți, elevul lui Andrei Molie a cedat în ultimul act în fața lui Iacob Maxim de la ACS Kinds Tâmpa Brașov, obținând medalia de argint.

În proba de dublu mixt, Claudiu Răileanu a făcut pereche cu Maria-Mădălina Panaite  de la CS Siderurgistrul Galați, cedând în finală la capătul unui meci de infarct, în care au avut două mingi de meci, obținând și aici în cele din urmă argintul.

În proba de dublu băieți, Claudiu Răileanu a făcut tandem cu Ionuț-Cristian Nistor (CS Siderurgistrul Galați ) au obținut un meritat loc 3 pierzând semifinala în fața principalilor favoriți.

„A fost un turneu cu o încărcătură mare”

„A fost un turneu cu o încărcătură mare având în vedere că au participat sportivi valoroși de la cele mai bune cluburi de profil din București, Timișoara, Galați, Craiova, Brașov, Iași și Botoșani. Vreau să felicit copii care au reprezentat cu brio acest județ, punând din nou Botoșaniul pe harta badmintonului din România. Vreau să mulțumesc pe această cale și partenerilor noștri de la Galați, reprezentați prin domnul antrenor Dorel Badiu, care au dat dovadă de profesionalism și alături de care am obținut aceste rezultate minunate. De asemenea, nu trebuie omiși părinții și oficialii clubului nostru care îi susțin necondiționat”, a declarat Andrei Molie, antrenorul secției de badminton a CS Botoșani.

Acesta a ținut să transmită un mesaj copiilor care vor să practice acest sport minunat.

„Toți copiii care vor să practice acest sport minunat sunt așteptați cu brațele deschise de clubul nostru. De asemenea, așteptăm ca și cei din mediul de afaceri să fie alături de sportivi, pentru că sportul de performanță fără forță materiala moare încet și sigur”, a conchis  Andrei Molie.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
8.2 °
81 %
0.4kmh
0 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Antrenorul FC Botoșani cățărat pe gard pentru ultimele indicații la meciul cu Dinamo.

EDITORIAL

De când am intrat în Uniunea Europeană banii au curs gârlă, mult peste 70 de miliarde de euro, continuă să vină și vor mai...

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...