spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăSportFC Bucovina a reprezentat cu cinste județul Botoșani la turneul general al...

FC Bucovina a reprezentat cu cinste județul Botoșani la turneul general al Campionatului Național de minifotbal (VIDEO + FOTO)

Campioana en-titre a județului la minifotbal, FC Bucovina Botoșani,  a participat la sfârșitul săptămânii trecute la Iași, la turneul de calificare în Campionatul Național- SuperLiga României.

La această întrecere destinată echipelor din „Zona Est”, au participat 28 de formații din Botoșani, Constanța, Iași, Vaslui, Piatra Neamț, București, Bistrița, Tulcea, Suceava, Buzău, Vrancea, Brașov, Galați, Ploiești și Brăila.

FC Bucovina Botoșani a fost repartizată în Grupa A, din care au mai făcut parte Sporting Tigers Vaslui, Arsenal 2021 Iași și CFR-TTS Arsenal Inel II Constanța. Botoșănenii au început în forță competțiia, învingând cu un incredibil 10-2 formația din Vaslui, victoria fiind dublată de încă un succes în cel de-al doilea meci din grupă susținut contra ieșenilor de la Arsenal 2021, scor 3-2. În ultimul meci din faza grupelor, botoșănenii au fost nevoiți să se recunoască învinși de cei de la Constanța cu scorul de 5-1.

În optimi, FC Bucovina a dat peste Sporting Iași, vicecampioana județului cu unul dintre cele mai puternice campioonate de minifotbal din țară. La finalul timpului regulamentar, botoșănenii s-au aflat la egalitate cu ieșenii, scor 1-1, fiind nevoie de executarea loviturilor de departajare pentru desemnarea formație care să meargă în sferturi. La loteria penalty-urilor, câștig de cauză au avut cei de la Sporting, care s-au impus cu scorul de 3-1, calificându-se în sferturi și obținând și biletul calificării la turneul final de la Bistrița.

„E dureros felul în care am fost eliminați însă per ansamblu suntem mulțumit de ceea ce am realizat la această întrecere extreme de puternică. Am spulberat Vasluiul, am învins ocupanta locului 3 din Iași, am fost egalii locului 2 din Iași, un campionat extrem de puternic. La penalty-uri știți cum e, se poate întâmpla orice. Mă bucur că FC Bucovina a reprezentat cu cinste județul nostru la această competiție. Felicit jucătorii și staff-ul pentru seriozitatea de care au dat dovadă în pregătirea acestui turneu și nu în ultimul rând mulțumesc sponsorilor care au fost alături de noi dar și suporterilor care ne-au însoțit și ne-au încurajat frenetic la această competiție”, a declarat Lucian Muraru, managerul FC Bucovina Botoșani.

Podiumul la finalul întrecerii de la Iași a fost compus din ACS Reggio Liriada Brașov, Bellfoot Iași și Luxury Team București. Primele 9 clasate la turneul regional de la Iași, s-au calificat la turneul final al Campionatului Național de minifotbal care va avea loc la Bistrița în perioada 28 iunie – 1 iulie, unde vor fi prezente și cele mai bune 9 formații din Zona Vest, despemante în urma turneului care a avut loc tot la sfârșitul săptămânii trecute la Hunedoara.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
20.6 ° C
21 °
20.5 °
40 %
4kmh
5 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...