marți, mai 14, 2024
AcasăSportCroitoru are zilele numărate la FC Botoșani: „Va fi greu pentru el...

Croitoru are zilele numărate la FC Botoșani: „Va fi greu pentru el să mai continue”

Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani a declarat că meciurile cu nou-promovatele Dinamo și Oțelul Galați sunt decisive pentru viitorul lui Marius Croitoru la gruparea „roș-alb-albastră”.

Finanțatorul echipei a recunoscut că în cazul în care FC-ul nu acumulează puncte în cele două meciuri, ia în calcul despărțirea de tehnicianul aflat fără victorie în SuperLigă de pe 30 octombrie 2022 (n.r. UTA – FC Argeș 0-1).

„Există frica, neliniștea care ne macină pe toți având în vedere situația din prezent. E important și pentru Marius ceea ce va urma și luni, apoi și cu Galațiul. Dacă nu câștigăm cu Dinamo, cu Oțelul, va fi greu pentru el să continue. Nu din cauza mea, am semnat un angajament pe doi ani, dar pentru el, pentru spectatori. Putem spune că sunt două etape decisive.

Discutam cu partenerii mei de afaceri, că nu prea mai ține ambiția, dusă până la trufie, de a investi peste două milioane de euro anual ca să menții o echipă de fotbal în Liga 1. Mai ales la Botoșani. Iar când ai rezultate proaste, simți că se îneacă toate corăbiile! Meciul cu Dinamo este foarte important pentru Marius, care n-a mai câștigat de multă vreme. Poate că s-ar admite și un egal la Dinamo, OK, joci în deplasare, dar dacă te bate Galațiul acasă… E neliniște pentru loc și pentru joc”, a reacționat Valeriu Iftime.

FC Botoșani și Dinamo închid clasamentul în SuperLigă fiind înaintea duelului direct de pe „Arcul de Triumf” pe locurile 15 și 16, locuri direct retrogradabile, cu două respectiv un punct.

Dinamo – FC Botoșani va avea loc luni de la ora 20:30, confruntarea urmând a fi transmisă în direct de Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
12.6 ° C
12.6 °
11.6 °
74 %
3.1kmh
85 %
mar
11 °
mie
13 °
joi
17 °
vin
17 °
sâm
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici (foto stânga) a fost în campanie electorală și la târgul agro-zoo de la Popăuţi.

EDITORIAL

Campanie electorală, desigur, astfel că nu trebuie să ne mire faptul că indivizii care visează să ne spolieze în următorii patru ani nu se...

EPIGRAMA ZILEI

Ba-i subțire, ba e gros Dar cu ... caracter frumos. Și oriunde pe pământ E ... purtător de cuvânt! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...