spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăSportDebut spectaculos în noua ediție a Campionatului Județean - Liga IV (Galerie...

Debut spectaculos în noua ediție a Campionatului Județean – Liga IV (Galerie FOTO)

Debut spectaculos în noua ediție a Campionatului Județean – Liga a IV-a, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF).

Campioana transferurilor în inter-sezon, Pro Sport Vf. Câmpului, s-a ridicat la nivelul aștepătrilor și a făcut spectacol la Stăuceni cu Unirea din localitate, scor 4-0. De notat ar fi că toate golurile echipei pregătite de Ciprian Dobincă au fost marcate în primul mitan.

Vă reamintim că  susținută de Primăria Vf.Câmpului și de un sponsor local, tandemul managerial Octavian Faier-Gabi Chițanu i-a încredințat în această vară conducerea tehnică lui Ciprian Dobincă, sub comanda acestuia ajungând printre alții Mara Orășanu, Adrian Cososchi, Clement Pălimaru, Cosmin Matei, Robert Grumezescu, Adrian Amariei sau  Alexandru Ciornea, jucători cu state vechi la Liga a 2-a și a 3-a și chiar la nivelul primului eșalon, cum este cazul lui Clement Pălimaru.

Spectacol la revenirea în Liga  a IV-a a făcut și Viitorul Albești. Formația lui Brăduț Brașoveanu, care în această vară a a făcut o fuziune prin absorbție cu Rapid Ungureni, s-a impus cu 5-1 pe teren propriu în dauna celor de la Unirea Săveni.

Derby-ul nou-promovatelor, duel 100% al comunei Ungureni, a fost tranșat în deplasare de cei de la ACS Epureni care s-au impus cu 4-1 în fieful forației Viitorul Borzești.

Campioana en-titre, Unirea Curtești, a început sezonul cu o remiză la Bucecea, scor 3-3, rezultate de egalitate consemnându-se și în partidele AFC Sulița –Inter Dorohoi și Voința Șendriceni – Sportivul Trușești, ambele dispute terminându-se 1-1.

Într-un alt meci, Partizanul Tudora și-a valorificat avantajul terenului propriu, trecând de Șoimii Bălușeni cu 1-0.

Următoarea rundă a Ligii a IV-a Campionatul Județean, va avea loc duminică 27 august, toate cele șapte partide urmând a se disputa de la aceeași oră, respectiv 11:00.

Mai jos aveți o galerie foto de la partidele Viitorul Borzești – ACS Epureni 1-4 și Partizanul Tudora – Șoimii Bălușeni 1-0. 

Rezultate etapa I Liga IV – Campionatul Județean
Partizanul Tudora – Șoimii Bălușeni 1-0
Unirea Stăuceni – Pro Sport Vf. Câmpului 0-4
AFC Sulița –Inter Dorohoi 1-1
AS 2000 Bucecea – Unirea Curtești 2-2
Voința Șendriceni – Sportivul Trușești 1-1
Viitorul Albești – Unirea Săveni 5-1
Viitorul Borzești – ACS Epureni 1-4

Program etapa II Liga IV – Campionatul Județean
Duminică, 27 august
ora 11:00 Pro Sport Vf. Câmpului – Partizanul Tudora
ora 11:00 Inter Dorohoi – Unirea Săveni
ora 11:00 Unirea Curtești – AFC Sulița
ora 11:00 Sportivul Trușești – AS 2000 Bucecea
ora 11:00 Unirea Săveni – Voința Șendriceni
ora 11:00 ACS Epureni – Viitorul Albești
ora 11:00 Șoimii Bălușeni – Viitorul Borzești

 

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
13.9 ° C
17.6 °
13.9 °
46 %
2.3kmh
5 %
sâm
13 °
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...