spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăSportSepsi OSK tremură în fața mașinării de goluri norvegiene Bodo/Glimt

Sepsi OSK tremură în fața mașinării de goluri norvegiene Bodo/Glimt

Sepsi OSK – Bodo/Glimt, va avea loc astăzi, 24 august, de la ora 20:00, pe „Sepsi Arena” din Sf. Gheorghe, duelul urmând a conta pentru prima manșă a play-off-ului Conference League. Returul va avea loc săptămâna viitoare în Norvegia.

Pentru Sepsi OSK Sf. Gheorghe, calificarea în play-off-ul Conference League, reprezintă cea mai importantă performață pe plan european din istoria clubului. Echipa pregătită de Liviu Ciobotariu a ajuns în play-off-ul Conference League după ce a eliminat rând pe rând CSKA Sofia cu scorul general de 6-0 (n.r.2-0 în turul din Bulgaria și 4-0 în returul de la Sf. Gheorghe) și Aktobe, cu scorul general de 2-1 (n.r. 1-1 în turul de acasă și 1-0 în deplasare).

Preluată în vară de Liviu Ciobotariu, Sepsi OSK nu a cunoscut încă gustul înfrângerii. „Ciobi” și-a început mandatul pe banca covăsnenilor câștigând Supercupa României după 1-0 cu Farul, reușind ulterior să aibă un parcurs foarte bun. Pe lângă rezultatele din Conference League, pe care le-am amintit mai sus, OSK-ul merge bine și în SuperLigă, fiind neînvinsă după șase runde, clasându-se pe locul 5 cu 9 puncte, având și o restanță cu CFR Cluj în deplasare. În ultima etapă din campionat, covăsnenii au fost ținuți în șah pe teren propriu de FC Hermannstadt, scor 1-1, joc în care Liviu Ciobotariu a odihnit mai mulți titulari pentru a-i avea la 100% din punct de vedere fizic contra norvegienilor.

„Sunt o echipă puternică și marchează multe goluri. Vrem să scoatem un rezultat pozitiv. Reprezentăm România și vrem să o facem bine”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al formației Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Bodo/Glimt, mașinărie de goluri în Norvegia!  

De partea cealaltă, Bodo/Glimt a scos din competiție pe cehii de la Bohemians cu scorul general de 7-2 (n.r. 3-0 acasă și 4-2 în deplasare) și pe armenii de pa Pyunik, scor general 6-0, după un simetric 3-0 atât pe teren propriu cât și pe teren advers.

În campionat, formația pregătită de Kjetil Knutsen ocupă fotoliul de lider după 19 runde, cu 44 de puncte acumulate, la fel ca și Viking care este pe locul secund datorită golaverajului inferior. În week-end-ul trecut, adversara covăsnenilor s-a impus cu 3-1 în fieful celor de la Haugesund.

Dubla cu Bodo/Glimt, cea mai valoroasă formație a Norvegiei, se anunță a fi infernală pentru trupa lui Liviu Ciobotariu. Mai mult ca sigur că în fața mașinării de goluri condusă de Kjetil Knutsen, Bodo/Glimt având cel mai bun atac din campionatul intern cu 48 de goluri marcate, „Ciobi”, recunoscut pentru jocul său defensiv, va încerca să se închidă și să dea lovitura pe contratac.

Partida Sepsi OSK – Bodo/Glimt, va începe la ora 20:00 și va fi în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Echipe probabile: Sepsi OSK – Bodo/Glimt
Sepsi OSK: Niczuly – D. Ciobotariu, Bălașa, Ninaj, Dumitrescu – J. Rodriguez, Păun – Aganovic, C. Matei, Ștefănescu – Safranko
Bodo/Glimt: Haikin – Wembangomo, Moe, Bjortuft, Bjorkan – Fet, Berg, Gronbaek – Pellegrino, Moumbagna, Guliksen

Deja ai votat!
Botoșani
câțiva nori
20.6 ° C
20.6 °
19.9 °
40 %
4.5kmh
15 %
sâm
20 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
12 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...