luni, mai 20, 2024
AcasăSportAmbulanțierii din România se vor întrece la Botoșani la Campionatul Național de...

Ambulanțierii din România se vor întrece la Botoșani la Campionatul Național de Minifotbal

În perioada 18- 23 septembrie 2023, „Complexul Junior Arena” din municipiu, va găzdui Campionatul Național de Minifotbal al Serviciilor Publice de Ambulanță din România.

La competiția organizată de Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani împreună cu Sindicatul Național al Serviciilor Județene de Ambulanță din România, la care „Monitorul de Botoșani” este partener media, vor participa cele mai bune 16 echipe din țară, acestea reprezentând Botoșani, București, Giurgiu, Sibiu, Cluj, Timiș, Bistrița Năsăud, Galați, Vaslui, Iași, Vrancea, Alba Iulia, Dâmbovița, Arad, Harghita și Maramureș.

Lotul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani este alcătuit din managerul SJA, Eduard Gurău, asistenții Irinel Cobuz, Tiberiu Roman, Alin Toma (cpt.), Virgil Noroc și ambulanțierii Ovidiu Caia, Cristinel Bucșă, Daniel Amarandei, Ionuț Ungueanu, Marius Sănduleanu, Ciprian Sănduleanu, Claudiu Panțîru și George Stoleru. De pregătirea celor de la SJA Botoșani s-au pregătit pentru această competiție tandemul format din foștii jucători ai FC Botoșani, Augustin Ivașcă și Adrian Apetria.

„Sunt convins că toți colegii din țară se vor simți cât mai bine pe durata acestui eveniment pe care îl organizăm la Botoșani. Vreau ca această competiție să fie un succes deoarece în această perioadă vor fi în jur la 200 de colegi din toată țara. Ne dorim ca acest eveniment să fie un real succes și am convingerea că totul se va disputa într-un climat de fair- play total. Fie ca cei mai buni să câștige”, a declarat Eduard Gurău, managerul SJA Botoșani.

La rândul său, ambulanțierul Ovidiu Caia, cel care s-a implicat activ în organizarea acestui eveniment la Botoșani, s-a arătat convins de faptul că întrecerea va fi una de cinci stele având în vedere emulația care s-a creat în jurul acestui eveniment.

„Profit de această ocazie pentru a mulțumi din suflet tuturor partenerilor care au venit lângă noi și ne-au ajutat să organizăm acest eveniment și mă refer aici la domnul Cornel Șfaițer și domnul Dragoș Plopeanu de la Prodalcom, doamnei Carmen Solomonescu, domnului Adrian Ignat, președintele FC Botoșani, domnului Dumitru Bălan de la Microbuzul, domnului Gheorghe Hogaș de la Gaz Auto Internațional și nu în ultimul rând partenerului nostru media, Monitorul de Botoșani”, a declarat ambulanțierul Ovidiu Caia.

Luni, 18 septembrie, de la ora 18:00, Sala „Geroge Enescu” de la Hotel  Rapsodia va găzdui ședința tehnică a competiției, în cadrul evenimentului urmând a fi făcută și tragerea la sorți, cele 16 echipe fiind repartizate în patru grupe de câte patru echipe.

Festivitatea de deschidere a competiției va avea loc marți, 19 septembrie la ora 09:00 la  „Complexul Junior Arena”. Meciul de deschidere a întrecerii va începe la ora 10:00, startul oficial fiind dat de Romario Benzar, noul jucător al FC Botoșani.

Finala pentru locurile 3-4 a competiției este programată vineri, 23 septembrie, de la ora 12.00, urmată de finala pentru locurile 1-2-, după care, de la ora 14.00 va avea loc festivitatea de premiere.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
23.7 ° C
26 °
23.6 °
49 %
6.7kmh
74 %
lun
24 °
mar
23 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar te poți certa cu polițistul că mașina ta nu e parcată pe trecerea de pietoni.

EDITORIAL

Dacă în primii zece ani de după Revoluție presa a fost unul dintre principalele motoare ale profundelor schimbări sociale din România, de la o...

EPIGRAMA ZILEI

La Eforie, pe nisip, O tânără umbla în slip Și zău, intrat-am la idei, Văzând că ... nu-i al ei!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...