spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăSportAstăzi, ora 14.00: CSM Alexandria – FC Botoșani

Astăzi, ora 14.00: CSM Alexandria – FC Botoșani

CSM Alexandria – FC Botoșani, va avea loc astăzi, 2 noiembrie 2023, de la ora 14:00, pe stadionul „Municipal” din Turnu Măgurele, partida urmând a conta pentru runda a doua din Grupa B – Cupa României. Meciul va fi arbitrat de constănțeanul Claudiu Marcu și va fi transmis în direct pe FRF.TV.

Cele două formații au debutat cu stângul în Grupa B a Cupei României, grupă din care mai fac parte formațiile Rapid București, „U” Clu, CFR Cluj și CSA Steaua.

Formația pregătită de Dan Alexa a debutat cu un eșec categoric, scor 3-1 pe teren propriu contra celor de la Rapid, în timp ce divizionara secundă, CSM Alexandria, a cedat cu aelași scor, 3-1, duelul din prima rundă de pe tere propriu cu CFR Cluj.

Duelul de joi îi prind pe botoșăneni într-o criză profundă, FC-ul fiind pe ultimul loc în SuperLigă cu 6 puncte, fiind singura formație din campionat care nu a cunoscut gustul victoriei în primele 14 runde. La începutul acestei săptămâni, botoșănenii au cedat pe teren propriu la scor de neprezentare, scor 3-0, cu „U” Cluj, meci la finalul căruia Dan Alexa a anunțat din nou, la fel cum a făcut-o și după eșecul de la Sf. Gheorghe cu Sepsi OSK, 5-2, că intenționează să părăsească „corabia”, însă a revenid din nou asupra deciziei după o discuție cu finanțatorul echipei, Valeriu Iftime.

De partea cealaltă, după ce a cedat la debutul în Grupele Cupei României în fața celor de la CFR Cluj pe teren propriu, scor 3-1, CSM Alexandria nu și-a regăsit cadența nici în Liga 2, nou-promovata înregistrând o remiză și trei eșecuri în campionat, ultima înfrângere fiind sufeirtă în week-end-ul trecut pe teren propriu cu FK Csikszereda, scor 2-1. Cu 5 puncte în dreptul lor, cei din Alexandria ocupă locul 17 în Liga secundă, având o singură victorie în cele 11 etape disputate în acest campionat.

Partida CSM Alexandria – FC Botoșani, meci contând pentru runda a doua a Grupei B din Cupei României, grupă din care mai fac parte formațiile Rapid București, „U” Cluj, CFR Cluj și CSA Steaua, va avea loc joi, 2 noiembrie, de la ora 14:00, disputa urmând a conta pentru runda a doua a grupei, confruntarea fiind transmisă în direct de FRF.TV.

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...