spot_img
duminică, mai 5, 2024
AcasăSportPro Sport Vf. Câmpului, campioană de toamnă detașată în Campionatul Județean –...

Pro Sport Vf. Câmpului, campioană de toamnă detașată în Campionatul Județean – Liga IV

Pro Sport Vf. Câmpului este campioana de toamnă a Campionatului Județean- Liga a IV-a, competiție organizată de Asociația Județeană de Fotbal (AJF).

Echipa manageriată de tandemul Octavian Faier-Gabi Chițanu și condusă din teren de Ciprian Dobincă, a terminat prima parte a acestui campionat pe primul loc cu 34 de puncte, la opt lungimi de Inter Dorohoi și Viitorul Albești, formații care au întegit podiumul.

În runda a 13-a, disputată la sfârșitul săptămânii trecute, Pro Sport a trecut pe teren propriu de AFC Sulița, scor 2-1, terminând astfel turul de campionat fără eșec, cu o linie de clasament ce cuprinde 11 victorii și o remiză, cea de la Epureni, scor 0-0. Cu 38 de goluri marcate, Vf. Câmpului a avut cel mai bun atac al turului, la fel ca și Viitorul Albești, care a reușit în ultima rundă să ajungă la 38 de reușite după ce s-a impus cu 9-2 la Trușești. De asemenea, Pro Sport a primit doar 7 goluri în tot turul de campionat, având astfel cea mai bună defensivă.

„A fost un tur reușit din toate punctele de vedere, unul în care echipa a jucat un fotbal plăcut, consistent și eficient. Avem un grup minunat și sper să continuăm același parcurs până la finalul campionatului. Felicit întreg lotul, staff-ul, suporterii care au fost alături de noi chiar și în deplasare și în mod special autoritățile locale di Vf. Câmpului dar și inimoșii noștri sponsori, fără ajutorul cărora nu am fi reușit acest parcurs. Nu în ultimul rând, mulțumesc și echipei tehnice care a făcut eforturi uriașe pentru a transmite live toate meciurile echipei noastre, o premieră absolută în istoria campionatului județean”, a declarat Octavian Faier.

În altă ordine de idei, în ultima rundă a turului, pe lângă rezultatele de care am amintit, victorii clare au bifat și cei de la Unirea Curtești și Unirea Săveni. Campioana en-titre a dispus de cei de la Voința Șendriceni, scor 6-1, în timp ce echipa din Săveni a trecut tot în propriul fief de Viitorul Borzești, scor 5-0. Inter Dorohoi și-a păstrat locul 2 în clasament după ce a învins AS 2000 Bucecea pe teren propriu, scor 2-1, în timp ce Șoimii Bălușeni a dispus acasă de ACS Epureni, scor 1-0.

Președintele AJF, mulțumit de felul în care a decurs turul!

Bogdan Zanfirescu, președintele AJF, s-a declarat mulțumit de felul în care s-a desfășurat acest tur de campionat, recunoscând că Pro Sport Vf. Câmpului a fost surpriza plăcută a întrecerii.

„A fost un tur de sezon echilibrat, fără probleme majore de disciplină, cu patru-cinci echipe de valori apropiate. Vf. Câmpului este însă surpriza plăcută ținând cont că până anul acesta era echipă de jumătatea a doua a clasamentului. Surpriza mai puțin plăcută a fost excluderea echipei din Stăuceni din campionat, în pofida faptului că dețin un teren și o sală de sport care se ridică la standarde excelente pentru campionatul județean. Referitor la clasament, chiar dacă sunt opt puncte între prima și următoarele două echipe, campionatul nu este jucat, iar transferurile din pauza de iarnă vor fi decisive în stabilirea campioanei. Pentru fotbalul botoșănean ar fi foarte bine dacă echipa care va câștiga campionatul va avea și forța financiară de a face fața rigorilor Ligii a 3 a, iar tinerii jucători din județ ar avea unde să joace după ce termină junioratul”, a declarat Bogdan Zanfirescu, președintele AJF Botoșani.

Competiția se va relua la jumătatea lunii martie, un factor decisiv în acest sens urmând a fi și vremea care se va înregistra în perioada respectivă.

Mai jos aveți o galerie foto de la partida Unirea Curtești – Voința Șendriceni, socr 6-1!

Rezultate etapa 13 Campionatul Județean – Liga IV
Pro Sport Vf. Câmpului – AFC Sulița 2-1
Inter Dorohoi – AS 2000 Bucecea 2-1
Unirea Curtești – Voința Șendriceni 6-1
Sportivul Trușești – Viitorul Albești 2-9
Unirea Săveni – Viitorul Borzești 5-0
Șoimii Bălușeni – ACS Epureni 1-0
Partizanul Tudora a stat

Clasament Campionatul Județean – Liga IV
1 Pro Sport Vf. Câmpului       12    11     1       0       38-7                  34 pct
2 Inter Dorohoi                        12    8       2       2       37-13                  26
3 Viitorul Albești                      12    8       2       2       38-16                   26
4 Partizanul Tudora                12    8       1       3       32-18                  25
5 Unirea Curtești                    12    7       3       2       33-15                  24
6 AS 2000 Bucecea               12    5       4       3       19-12                  19
7 AFC Sulița                           12    6       1       5       25-20                  19
8 ACS Epureni                       12    4       3       5       11-20                  15
9 Șoimii Bălușeni                           12     3       1       8                18-29                      10
10 Unirea Săveni                           12     3       0       9                24-47                      9
11 Voința Șendriceni              12    1       4       7       15-38                  7
12 Viitorul Borzești                 12    1       1       10     15-44                  4
13 Sportivul Trușești              12    0       3       9       12-38                  3

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
23.7 ° C
24.3 °
23.6 °
37 %
2.5kmh
8 %
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °
joi
11 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...