joi, mai 9, 2024
AcasăSportIftime, sigur de victorie cu UTA: „Putem câștiga la Arad”

Iftime, sigur de victorie cu UTA: „Putem câștiga la Arad”

În perspectiva delului de luni 12 februarie ora 17:00 de la Arad cu UTA, Valeriu Iftime, finanțatorul FC Botoșani, s-a arătat încrezător în șansele echipei de a se întoarce cu toate punctele puse în joc și a mai face astfel un pas în încercarea de a se salva de la retrogradare.

„Să-i vedem pe băieți dacă se pot reface repede după meciul acesta cu Poli Iași. Am fost prea euforici după meciul cu CFR iar la Sibiu au fost două greșeli mari. Am jucat foarte prost, nu am avut nicio ocazie. Sper să nu fie așa la Arad. Aradul nu e Hermannstadt. Eu cred că putem câștiga la Arad și să vedeți pe urmă ce meci vom face cu Univ. Craiova”, a declarat Valeriu Iftime.

Reacția finanțatorului FC Botoșani vine ca răspuns la afirmațiile lui Mircea Rednic. Antrenorul arădenilor a spus că în meciul cu trupa pregătită de Bogdan Andone, UTA joacă una din ultimele cărți la play-off.

„Dacă reușim să câștigăm acasă cu Botoșani, începem să visam. Ar fi păcat de totul efortul care s-a făcut aici. Nu e ușor. E un meci capital”, a declarat „Puriul”.

După 24 de runde scurse din acest sezon regular al SuperLigii, UTA se află pe locul 11 cu 30 în timp ce FC Botoșani se află pe locul 15, loc direct retrogradabil, cu 18 puncte acumulate.

Distanța care îi separă în acest moment pe „roș-alb-albaștri” de un loc de baraj este de opt puncte, FC Voluntari și Poli Iași fiind la egalitate de puncte pe locurile 13 și 14, departajarea dintre cele două fiind făcută de golaveraj. După cum bine știți însă, la intrarea în play-off/play-out, punctele se vor înjumătăți, lucru care în acest moment avantajează FC Botoșani.

UTA – FC Botoșani, meci contând pentru runda 25 din SuperLigă va avea loc luni, 12 februarie, de la ora 17:00, duelul fiind în direct pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

AICI aveți programul complet al SuperLigii până la finalul regularului.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
17.7 ° C
17.7 °
17.6 °
48 %
1.9kmh
100 %
joi
17 °
vin
20 °
sâm
19 °
Dum
17 °
lun
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când președinta CJ le dă drumul acasă celor care îi scriu pe Facebook, se cunoaște din prima propoziție.

EDITORIAL

Din lipsă de ceva mai bun, zilele acestea am ajuns pe la Buzz House. Filmul, nu altceva... Și pot spune că m-am îngrozit de-a...

EPIGRAMA ZILEI

Dacă Domnul ar decide Spre Pământ să îți iei zborul Ai vedea cum, prin partide, Tagma fură iar poporul! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...