luni, mai 20, 2024
AcasăLocalBotoșăneanul Rareș Prisacariu, nominalizat la Premiul special „Vocea copiilor din România”

Botoșăneanul Rareș Prisacariu, nominalizat la Premiul special „Vocea copiilor din România”

Rareș Prisacariu este nominalizat la Premiul special „Vocea copiilor din România” din cadrul Galei Top Child & Young Performance 2024, unul dintre cele mai prestigioase evenimente adresate industriei creative pentru copii si tineret.

Evenimentul va avea loc la ICHB Colentina, sâmbătă, 11 mai, începând cu ora 14:00, iar Rareș a lansat o invitație pentru toți cei care își doresc să îl susțină.

„Dragii mei, sunt onorat și bucuros să primesc nominalizarea la Gala Top Child & Young Performance 2024, pentru Premiul Special „Vocea Copiilor din România”. Vă aștept sâmbătă, 11 mai, de la ora 14:00, la ICHB Colentina, să sărbătorim împreună acest eveniment minunat. Mulțumesc managerului de proiect, Beatrice Lianda Dinu!”, a transmis Rareș Priscariu.

Rareș s-a mutat din Botoșani

Rareș are 8 ani, este elev în clasa a II-a și s-a născut la Botoșani, dar acum locuiește la București. Premiul câștigat în cadrul emisiunii „Românii au talent” i-a adus faimă, dar și dorința puternică de a-și urmări visul de a deveni actor. Astfel, împreună cu familia sa, el s-a mutat de la Botoșani la București. 

Preocupările lui Rareș Prisacariu sunt unele extrem de ample la această etapă din viață. Astfel, tânărul spune că visează să devină actor într-o zi, motiv pentru care a început să pună bazele pentru această meserie încă de pe acum, pentru a putea în viitor să primească primul lui rol. În acest sens, Rareș studiază la Academia Studiourile Buftea. În egală măsură, este pasionat de jurnalism și lumea televiziunii, urmând cursurile Școlii TV http://xn--dicie-t9b.ro/, alături de Carmen Ivanov.

De la scena talentului la lumina televiziunii

Viața lui Rareș Prisacariu s-a schimbat complet după ce a participat la „Românii au Talent”. Acesta a fost prezent și în alte emisiuni de televiziune, la TVR 2 în calitate de invitat în emisiunea „Drag de România mea”, dar și în calitate de co-prezentator, alături de Cătălin Măruță, în emisiunea pe care acesta o moderează. De asemenea, a participat în emisiunea „Copiii spun”, moderată de Virgil Ianțu, cu un monolog impresionant. Rareș este Ambasador Cultural al revistei pentru copii și tineret „Dimineața Cuvintelor”, revistă apărută sub egida Uniunii Scriitorilor din România.

Rareș Prisacariu participă, în calitate de speaker, la conferințe și evenimente culturale, iar recent a fost invitat la Gala „Citește și Dăruiește”. Este invitat în calitate de prezentator de evenimente sau festivaluri și are experiență de voice over. Este colaborator al Centrului Internațional Academic „Mihai Eminescu” Chișinău, unde participă în diverse proiecte educaționale și culturale. A primit foarte multe distincții și premii pentru activitatea culturală și artistică iar mediul academic consideră că este o adevărată revelație pentru generația tânără.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
21.6 ° C
21.6 °
20.6 °
58 %
5.5kmh
68 %
lun
24 °
mar
24 °
mie
24 °
joi
25 °
vin
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Măcar te poți certa cu polițistul că mașina ta nu e parcată pe trecerea de pietoni.

EDITORIAL

Dacă în primii zece ani de după Revoluție presa a fost unul dintre principalele motoare ale profundelor schimbări sociale din România, de la o...

EPIGRAMA ZILEI

La Eforie, pe nisip, O tânără umbla în slip Și zău, intrat-am la idei, Văzând că ... nu-i al ei!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...