duminică, mai 19, 2024
AcasăSportFinal: UTA – FC Botoșani, scor 2-2

Final: UTA – FC Botoșani, scor 2-2

Pe „Francisc Neuman”, a început UTA – FC Botoșani, duelul contând pentru runda 25 din acest „regular” al SuperLigii.

Iată echipele de start: 

În minutul 18, Romario Benzar semnează cea mai mare ocazie a partidei, șutul său din 22 de metri nimerind stâlpul din dreapta porții apărate de Florin Iacob.

Gol UTA! Din minutul 32, gazdele deschid scorul la Arad contrar cursului jocului. A marcat Tiberiu Căpușă cu un șut din interiorul careului, fără nicio speranță pentru Răzvan Ducan. UTA – FC Botoșani, scor 1-0. 

GOOOOOOOOLLL FC Botoșani! Din minutul 51 scorul la Arad redevine egal. A marcat Enzo Lopez cu o lovitură de cap din opt metri după o centrare perfectă din partea lui Alex Țigănașu. UTA – FC Botoșani 1-1.

GOOOOOOOOOOLLL FC Botoșani! Din minutul 56, botoșănenii preiau conducerea la Arad. A marcat David Gabriel cu un șut din 14 metri după o acțiune splendidă în care Enzo Lpoez a trimis în careu iar Zoran Mitrov a scos în spate balonul pentru „Gabone”. UTA – FC Botoșani 1-2.

Din minutul 73, UTA va juca în 10 jucători, după ce Ibrahima Conte a fost eliminat pentru că l-a călcat intenționat pe Florescu, decizia fiind luată de centralul George Găman după consultarea VAR.

În minutul 86 argentinianul Juan Kaprof are șansa de a închide jocul, însă lobul său este scos de pe linia porții de Iacob.

Gol UTA! Din minutul 90, gazdele restabilesc egalitatea. A marcat Ariel Lopez cu o lovitură de cap după un corner la o fază în care Răzvan Ducan are partea sa de vină. UTA – FC Botoșani 2-2.

Duelul de la Arad s-a terminat nedecis, scor 2-2, FC Botoșani pierzând două puncte la capătul unui meci în care a jucat în superioritate numerică din minutul 73, dar a fost egalată în ultimul minut de joc. 

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
14.6 ° C
15.6 °
14.4 °
73 %
1.8kmh
55 %
sâm
13 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
24 °
mie
24 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Când mâncarea e gustoasă, culoarea politică nu mai contează.

EDITORIAL

În urmă cu vreo douăzeci de ani când la putere, în anul electoral, era punga cu ulei, zahăr sau făină, hâtra mătușa Maria din...

EPIGRAMA ZILEI

De-abia acum, în miezul verii, Când i-am văzut la plajă goi, Am înțeles traseul berii: Dintr-un butoi, în alt butoi! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...