spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 21.01.2022/10.1.6.6.

MATRIŢA ZILEI – 21.01.2022/10.1.6.6.

1111
2222
66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 3, adică adaptabilitate, schimbare, informație, resurse. Azi avem o imaginație debordantă, care dacă este folosită proactiv, ne putem contura realitatea așa cum dorim. Tehnica vizualizării creative poate fi azi un instrument foarte valoros, pentru că dacă ne imaginăm și simțim lumea pe care ne-o dorim, în toată splendoarea ei, o putem aduce în realitatea noastră. Putem face ca totul să strălucească de lumina noastră interioară, pe care o lăsăm să străpungă intunericul exterior. Astăzi, dacă alegem calea luminii și a nivelurilor de conștiință înalte, putem atinge mulțumirea și liniștea sufletească după care tânjim de atâta amar de vreme. Ziua de azi este supusă schimbărilor şi este util ca singurele reguli ce este absolut necesar a fi respectate, sunt legile divine, în ideea menţinerii unui echilibru între psihic şi emoţii. Atenție însă la orgoliu, la ego, pentru că muchia este foarte fină și manifestarea laturilor negative a lui 1 (tiranie, totalitarism, dictatură), 2 (ezitare, răzbunare, folosirea emoțiilor de frecvență cu vibrație joasă) și 6 (viclenie, lăcomie, manipulare, instincte primare scăpate de sub control) se poate produce cu foarte mare ușurință.

Este util de știut că din punct de vedere fizic, suntem cu toţii energie pură care vibrează la diferite niveluri şi, ca urmare, manifestă calităţi şi forme diferite, în funcţie de natura vibraţiei. Gândurile noastre sunt forme de energie care vibrează şi ele la rândul lor. Energia e magnetică. Energiile se atrag unele pe altele. Toate formele de energie sunt interconectate şi se pot afecta unele pe altele. Energia unui gând va atrage în lumea materială, cea a simţurilor, energii de aceeaşi natură vibraţională. În mod crucial, mediul nostru îşi schimbă în permanenţă vibraţia pentru a fi în rezonanţă cu gândurile. Prin urmare, ne atingem obiectivele doar atunci când vibrăm pe aceeaşi frecvenţă cu ele. Calitatea gândurilor  (1111) şi a emoţiilor noastre (2222)determină în mod direct calitatea vieţii noastre (66).

Când avem energiile liniei lui 3,6,9 prin preajmă știm că ne referim la bunăstarea materială, la verbul ”a avea”. Azi, în această linie căsuța lui 6 conține 2 elemente și descriu foarte bine necesitățile și tot ce ține de acumularea de material, de pragmatism. Una din legile Universului pe care oamenii o iau în calcul când vine vorba de această energie este Legea Atracţiei. Mulți nu știu că ea nu funcţionează atunci când credem că totul se limitează la dorinţa de a avea sau a deveni ceva anume. Dorinţa nu e suficientă. Calitatea semnăturii noastre energetice este importantă şi reprezintă factorul principal. Cum am mai spus, ea este determinată de gândurile, emoţiile şi credinţele noastre dominante, conştiente sau inconştiente.

O atitudine mentală pozitivă va atrage experienţe şi circumstanţe pozitive, în timp ce una dominant negativă va atrage experienţe şi circumstanţe negative. Şi nici măcar atitudinea pozitivă nu e de ajuns pentru a atrage tot ce ne dorim. Avem nevoie să acţionăm inspirat şi să îi transmitem Universului semnalul că avem nevoie cu toată fiinţa noastră de acel ceva. A avea nevoie de ceva în spiritul Legii Atracţiei presupune ca acel ceva să aibă o semnătură energetică compatibilă cu propria noastră semnătură energetică. Universul ne va trimite ceea ce reprezintă o necesitate reală pentru noi şi nu simple dorinţe , mofturi sau lux.

Tehnica de bază prin care putem atinge armonia vibraţională şi putem programa eficient mintea subconştientă pentru a atrage lucruri şi circumstanţe este vizualizarea creativă. Este important de conştientizat că nu cu vizualizare creativă se începe pentru ca Legea Atracţiei să funcţioneze. Este util să ştim că este deosebit de important că nu e cazul să dăm vina pe noi sau pe altceva pentru condiţiile negative din viaţa noastră. Învinovăţirea nu se potriveşte decât la atragerea a şi mai multe energii de vibraţie cu frecvenţă joasă. Ştim cu toţii că atât vina cât şi ruşinea sunt încadrate la cele mai joase niveluri de frecvenţă. Deci, mare atenţie! Este imperios necesar să învăţăm iertarea, să ne iertăm în primul rând pe noi înşine, să facem pace cu noi, să credem că merităm cu adevărat ceea ce dorim să atragem. În caz contrar, trimitem Universului, în mod inconştient ideea că nu merităm, iar el ne va îndeplini dorinţa. Ideea e să ne asumăm întreaga responsabilitate, şi nu vina pentru condiţiile nefavorabile din viaţă. Legea Atracţiei nu deosebeşte bun de rău, nu judecă, este neutră, nu pedepseşte şi nici nu recompensează. Ea serveşte doar pentru a aduce împreună energiile de aceeaşi natură, intensitate şi frecvenţă vibraţională. La o atitudine şi gânduri pozitive, adăugăm vizualizarea creativă şi acţiunile inspirate şi astfel Legea Atracţiei dă roadele dorite. Ea nu funcţionează prin magie. Este necesar să învăţăm în mod conştient imaginaţia controlată care reprezintă abilitatea de a crea imagini mentale specifice dorinţelor, pornind de la un gând,(1) folosindu-ne simţurile (6) şi culminând cu un sentiment (2). Pe fondul acestor imagini controlate, gândurile în combinaţie cu sentimentele dau naştere unor forţe foarte puternice care sunt transmise către Univers. Repetarea regulată a scenariului va duce la menţinerea energiei astfel încât aceasta va deveni realitate.

Recomandarea zilei. Pentru a putea beneficia de magia zilei de azi, de energia exuberantă și plină de curiozitate a lui 3, este util să ne ajutăm de echilibrul adus de cifra 6, pentru a armoniza și a acorda perfect psihicul și emoțiile, adică mintea și inima, de a munci puțin mai mult cu noi înșine (lipsă 4), dar cu drag și plăcere (lipsă 3), de a face azi ceva diferit, folosindu-ne de sfaturile vocii interioare (lipsă 5), în ideea conectării cu sursa creatoare, cu sinele nostru autentic (lipsă 7)și de găsi puterea interioară (lipsă 8) prin care ne putem atrage doar acele situații, circumstanțe, oameni care să contribuie la dezvoltarea, creșterea și transformarea noastră într-o versiune din ce în ce mai bună (lipsă 9). De aceea prezint mai jos un exerciţiu în 7 paşi, pentru exersarea vizualizării creative, în ideea manifestării Legii Atracției, care se poate face de două ori pe zi:

1.Relaxaţi-vă, respiraţi, relaxaţi tot corpul începând de la picioare spre cap.

2.Imaginaţi-va un scenariu cât mai clar, folosindu-vă de imagini mentale, de simţuri: văz, auz, gust, miros, atingere.

3.Credeţi cu adevărat în materializarea scenariului.

4.Simţiţi cu toată fiinţa că sunteţi sau aveţi deja ceea ce a fost descris în scenariu.

5.Detaşati-vă şi continuaţi-vă ziua.

6.Rămâneţi pe recepţie, fiind foarte atenţi la toate semnalele transmise de Univers pe calea intuiţiei sau a ceea ce vă apare în cale.

7.Implicaţi-vă în acţiuni inspirate .

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 21.01.2022 la ora 21:01.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3161

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
15.6 ° C
17 °
15 °
48 %
2.5kmh
46 %
vin
14 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...