spot_img
marți, aprilie 30, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 10.02.2022/9.9.7.7.

MATRIŢA ZILEI – 10.02.2022/9.9.7.7.

1 77
2222
99

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 1 și deschide noi drumuri, oportunităţi, noi idei, viziuni şi predispune la o judecată rațională, conștientă care ne ajută să luăm o decizie bine gândită şi lucidă. Mâna blândă a divinității ne susține atât de frumos azi, la nivel de colectivitate, ne îndrumă, ne ghidează și ne protejează. Azi e o zi asemănătoare cu cea de pe 01.02.2022, dar cu o energie amplificată datorită lui 0 asociat lui 1. îl face mai puternic, mai dens. E o zi în care putem impresiona pe cei din jurul nostru cu determinarea noastră, pentru că tendinţa este de a avea deja stabilite ţelurile zilei, ştim ce e de făcut şi mergem pe calea noastră cu hotărâre. Există o probabilitate să acordăm ajutor celor din jur, să fim un exemplu de urmat şi să ducem la bun sfârşit lucrurile de care ne apucăm pentru că avem susţinerea divină, pentru că proiectele noastre de azi sunt impunătoare, de impact iar noi avem energie şi emoție suficientă ca să le însuflețim.

Azi totul trece prin filtrul acordului dintre minte şi inimă şi trezeşte în noi conştiinţa, avem parte de conştientizări, vedem lucrurile mult mai clar şi ni se dezvăluie taine care au stat chiar în faţa noastră, dar nu le-am înţeles din cauza ochelarilor de cal pe care am ales să îi purtăm multă vreme, doar pentru că erau la modă. Ignoranţa noastră ne-a ţinut captivi în această ceaţă şi ne-am învârtit haotic şi fără sens, cu angoasă în simţire şi în trăiri, am orbecăit pe întuneric, fără să facem eforturi de a folosi lanterna din buzunar, metaforic vorbind. Acum însă, am prin curaj şi acesta este azi susținut de forțe ale subtilului și chiar dacă voința nu se manifestă, ea există şi ne susţine doar atunci când găsim forţa motivatoare din noi, pentru a o activa. Rațiunea, forța cunoașterii și înțelepciunea, sunt deosebit de valoroase și fac posibilă lărgirea orizontului fiind indispensabile în această nouă călătorie. Per total zi, azi este o zi tare faină şi asta pentru suntem în mare parte în acord cu Universul, dansăm în tandem cu energiile frumoase ale zilei şi primim la schimb ceea ce oferim. Mulţi oameni au prins ideea şi au început să lucreze cu umbrele lor, iar asta se observă din ce în ce mai bine. Sunt acei oameni care fac diferenţa. Chiar dacă mai este mult de lucru, putem fi mulţumiţi şi recunoscători pentru ceea ce am reuşit să facem până acum şi să ne bucurăm de eternul prezent.

Exerciţiu: pentru ca această stare de mulţumire să prindă mai multă vitalitate vă propun să scrieţi o scrisoare unei persoane din viaţa dvs. care a făcut diferenţa şi căreia să îi mulţumiţi pentru lecţiile pe care le-aţi învăţat. Provocarea este cu atât mai mare cu cât aş sugera să adresaţi această scrisoare unei persoane pe care o percepeţi incomodă. Scrisoarea o păstraţi în arhiva personală.

Trebuie să ținem cont de faptul că sistemul psihic este destul de fragil (1) și avem nevoie de validări, aprecieri, laude, admirație. Facem diverse lucruri doar pentru a obține aceste cuvinte din exterior și sub un altruism aparent se află de fapt egoismul și neîncrederea în forțele proprii. Energia firavă a lui 1 aduce ceva temeri cu privire la viitor și prezent și tinde de a ne arunca în trecut și în amintiri. Putem fi azi încăpățânaţi, egoişti, ambițioşi, orgolioşi, dominatori, impulsivi, agresivi. E important să fim mulţumiţi de ceea ce realizăm și să facem un exerciţiu de răbdare, cultivând recunoştinţa. Azi e util să fim deschişi la învăşare şi să învăţăm şi pe alţii. Dacă suntem stimulaţi corect putem obţine rezultate remarcabile. Atenţie la lene pentru că pentru a învăţa, e util să conştientizezăm necesitatea acestui act. Dacă realizăm că aceste informaţii ne ajută, lenea se risipeşte. E important să avem o motivaţie suficient de puternică pentru că joacă un rol esenţial în procesul învăţării.

E util să evităm confruntări, tensiuni, fel de fel de agresiuni psihice sau chiar fizice. Comunicarea și corelarea cu ceilalți se face cu ajutorul energiei lui 2, care predispune la discuții și interacțiuni (2222), dar numai dacă acestea au loc într-un cadru pașnic, în care emoțiile pot fi dezvăluite cu calm și înțelegere. Orice scânteie de orgoliu va fi evitată, dar nu din altruism, ci mai mult dintr-un oarecare egoism, ce ia forma unui scut protector. Energiile psihice și cele emoționale se sunt însă susținute de o forță invizibilă însă (77), și reușim să ne ne conectăm cu ușurință la tot ce ține de cunoașterea spirituală și să susținem procesul de transformare (99).

Putem vedea azi dincolo de aparențe și există tendința de a stăpâni arta de a citi în sufletele oamenilor, dintr-o simplă interacțiune. Azi se trezesc anumite capacități extrasenzoriale și ne place să fim înconjurați de o aură de mister. Totdată există tendința de a manifesta iubire universală față de toate aspectele vieții, putând avea momente în care funcționăm exclusiv prin dăruirea necondiționată și prin accesarea magică a puterii de iertare și acceptare, conștientizând puternic acordul dintre inimă și suflet. Ne ajută mult azi energiile frumoase, cuvintele blânde, tandrețea și compasiunea.

 

Recomandarea zilei. Cei care nu-și asumă consecințele faptelor, gândurilor, emoțiilor lor vor avea tendința de arunca vina asupra celorlalți. Ei sunt acele persoane care încă nu au reuşit să facă diferenţa şi sunt încă prinşi în ghearele ascuţite ale emoţiilor şi gândurilor disfuncţionale. Ei se vor văita, vor risipi energie şi vor simţi că nu au chef de distracție sau de viață (lipsă 3), se vor simți destul de netrebnici și micuți, obosiți (lipsă 4), derutați, neîncrezători (lipsă 5), lacomi, invidioși (lipsă 6), goi cumva pe dinăuntru , cu tendința de a umple golul acela imaterial și folosindu-se de diverse manipulări pentru a obține ceea ce vor. Dar Universul nu-i va lăsa, pentru că energia totală a zilei este una puternică, de susținere a evoluției spirituale, iar singurul lucru pe care îl vor obține va fi suferință fizică și emoțională. Este totuși salvatoare energia lui 1 care ne împinge spre acţiune şi penetrare a spaţiului ideologic al noii paradigme, spre asumarea puterii personale (lipsă 8), iar dacă reușim să accesăm energiile căsuțelor lipsă, salvăm ziua, cum s-ar spune. Ideea este că fiecare din noi are puterea de a se transforma, de a fi propriul salvator, iar călătoria noastră este fabuloasă și avem înăuntrul nostru tot ce ne trebuie pentru a avea parte de o aventură pe cinste. Cu toții am fost echipați cum se cuvine pentru a traversa această perioadă plină de oportunități și provocări și suntem susținuți de Univers. E nevoie de puțină voință azi, pentru că orice activitate am demara, factorul motivare, muncă, determinare, ( 4,5,6) este destul de slab aspectat și e util să facem eforturi de a evita procastinarea, lenea și câștigul ușor și fără a-l munci.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 10.02.2022 la ora 10:02 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1269

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
11.6 ° C
11.6 °
8.2 °
81 %
0.4kmh
0 %
mar
20 °
mie
21 °
joi
22 °
vin
21 °
sâm
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Încă e bine, faza următoare e că dispar și camerele de luat vederi.

EDITORIAL

Nu e prima dată când pomenesc de Cănuță-om sucit, acel personaj aparent inventat de Caragiale, dar cât se poate de reprezentativ pentru spațiul mioritic....

EPIGRAMA ZILEI

Lumina din felicitare Să n-o considerați plocon, Ne costă ea, pe fiecare Cu mult mai mult ca la … E on!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...