vineri, martie 29, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 01.03.2022/10.1.8.8.

MATRIŢA ZILEI – 01.03.2022/10.1.8.8.

 

111
222 88
3

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

Vibraţia zilei de azi vine cu energia cifrei 1 în contextul schimbării energiei lunii din 2 în 3. Avem un psihic echilibrat (111), emoțiile revin la un optim funcțional (222), roadele apar pe fondul schimbării (3) și este exterm de important să înțelegem că asumarea (88) lor devine un factor cheie în ceea ce urmează în perioada următoare. Puterea, schimbul de energii, se face vizibil și o conexiune la sinteza dintre gânduri, fapte și emoții ne oferă răspunsurile de care aveam nevoie. Luna martie face punte între 1 și 2, adică se instalează vibrația lui 3 prin comutatrea unei energii feminine, de apă, într-o energie masculină, de aer.

Luna martie poartă caracteristicile cifrei 3 și per total este o lună plină de voioșie și de bucurie, de renaștere. Vibrația totală a lunii martie este dată de cifra 9, respectiv (luna martie – cifra 3 + anul 2022 cifra 6=3+6+9) și ne transformă pe toți, ne transformă realitatea, ne predispune la altruism, generozitate față de semenii noștri, la o nouă paradigmă mondială și socială, o nouă ideologie, o nouă viziune asupra întregii existențe. Luna martie are ca și corespondent în mitologia romană pe Marte, sau în mitologia greacă pe Ares, ambii reprezentând zeitatea războiului. Dincolo de aparențele și iluziile date de cifra 3, dincolo de distorsionările evidente și consumatoare de energie, conflictul exterior este exact proiecția conflictului interior care a fost alimentat de vreo doi ani , acumulând cantități uriașe de furie, revoltă, frustrare, agresivitate și răbufnire. De aceea, cel mai important lucru în luna martie, este să ne bucurăm de viață, de renaștere, de venirea transformării. E util pentru noi să concepem diverse planuri, proiecte, să dăm viață viselor noastre, să înțelegem că mereu natura, la fel ca și natura umană renaște și evoluează. Nimic nu stă în loc pentru nimeni, și peste 1000 de ani, primavara va veni din nou fără să rămână blocată în energia distructivă a omenirii. Primăvara va veni și la anul și peste 10 ani și nu-i pasă de frustrările și supărările noastre. Ea ne învață cum să trăim frumos.

Numărul 3 simbolizează principiul creşterii şi a dezvoltării. Când energia iniţiatoare a cifrei 1 – teza , se uneşte cu energia germinativă a cifrei 2 – antiteza, apare întruchiparea , rodul, fructul, simbolizat de cifra 3 – sinteza. Semnifică faptul că există o sinteză prezentă – imaginaţia şi o sursă incredibilă de energie acţionează.

Luna martie ca vibrație 3 aduce în general energie, optimism, renaștere, culoare, primăvară. E începutul unui nou ciclu pe spirala existenței, care vine cu evoluție și progres. Aduce prospețime, tinerețe și mult entuziasm, trezește la viață instinctele. Luna martie ne predispune pe toți la crearea unei noi capodopere a realității. Acum, în această lună ies mugurii semințelor plantate în luna ianuarie. Depinde de fiecare în parte ce a ales să planteze, pentru că de acum cu asta defilează fără a avea dreptul să se plângă de rezultat. Fiecare persoană primește exact ceea ce merită, nici mai mult, nici mai puțin și este în deplină congruență și rezonanță cu ceea ce a sădit. Daca acum sunt oameni care se smulg de cap în ghearele disperării, e util pentru ei să știe că, la nivel conștient sau înconștient, au alimentat un egregor întunecat, care acum răsare. Se naște în această lună și Lumină și cel mai negru întuneric. Singurul lucru pe care îl putem face este să ne adaptăm la noile energii așa cum sunt, accesând compasiunea, bunătatea, blândețea, toleranța și în primul rând iubirea necondiționată față de semenii noștri. Este important de știut că de multe ori iubirea necondiționată este înțeleasă în mod total eronat prin prisma orgoliului salvatorului. Dorinţa de a face bine se poate exprima de multe ori într-o înfumurare egocentrică În această eră nouă nimeni nu vine sa salveze pe nimeni!!! Fiecare se salvează singur. Da, ne pot apărea în cale oameni care să ne ghideze, să ne ofere o mână de ajutor, dar de salvat, ne salvăm singuri.

Avem nevoie de hotărâre, de voinţă pentru a putea acționa inspirat și pentru a inspira și pe alții. Luna martie aduce noul, progresismul, extravaganța, revoluţionarii, caracterizaţi printr-o mare sete de cunoaştere. Vibrația totală lunară 9 vine cu mult curaj și cu tendințe de a schimba istoria şi cursul vieţii. Altruismul poate să cadă extrem de ușor în capcanele grandomaniei și a orgoliului de salvator, de aceea este util să fim rezervați și neutri față de emoțiile disfuncționale și consumatoare de energie, atât ale noastre, cât și a celor din jur. Mulți se vor agăța de noi, dar nu pentru a fi salvați, ci pentru a ne trage și pe noi în groapa disperării. Aici e nevoie de extrem de multă atenție, la toate nivelurile.

În luna martie tendința va fi de a aspira în permanenţă spre mai mult, spre înalt, spre altceva. Schimbarea este esenţa vieţii în această lună și indiferent că ne convine sau nu ea se instalează confortabil și șansele de a o ocoli, cum am făcut în ianuarie sau februarie tind spre zero.Deci să ne așteptăm la multe schimbări și mai ales la cele invizibile. Forța minciunilor este uriașă și ce ni se prezintă e un scenariu alarmist și manipulator în ideea de a se ascunde adevărul. Ceva mare se întâmplă. Buba a pocnit, dar suntem distrași de la realele pericole prin anumite surse vizuale, trucate și generatoare de emoții extreme, ce comută mintea direct pe creierul reptilian, pe amigdală, înghețând astfel capacitatea unora de a gândi limpede. E util să privim printre rânduri, să ne documentăm și să ne informăm din alte surse decât cele care ne-au alimentat în ultimii doi ani fricile și spaimele și care ne-au manipulat grosolan. Acum înțelegem că, de fapt, planul în luna martie 2022 este o Mărie din martie 2020 cu un alt model de pălărie. Poate cu niște agresivitate în plus adugată la frică, spaimă și groază.

În luna martie atenție la gestionarea resurselor pentru că există tendinţa de a fi foarte cheltuitori şi risipitori și avem- de învăţat să punem limite, mai ales când începem să ne risipim resursele şi când încearcăm să îi controlăm pe ceilalţi, jucând rolul de salvator care, în 99 % de cazuri ne vor transforma în călău sau victimă, deoarece oferim ajutor şi salvare, fără ca acestea să ne fie solicitate în mod expres.

Recomandarea zilei. Lipsa de motivaţie poate aduce la lumină următoarele: excese de orice fel, reacţii temperamentale, vicii, predispoziţii către plăcerile vieţii, hedonism, duplicitate, imoralitate, snobism, împrăştiere, pierderi financiare, orgoliu, grandomanie, cultul personalităţii, nepăsare, manipulare, lipsă de empatie, egoism, dorinţă de a epata, sfidare, comportament autodestructiv, extremism, radicalism, plăcerea de a risca şi de trăi periculos. De aceea este foarte recomandat să ne ascultăm vocea interioară (lipsă 5), să ne consolidăm încrederea ăn forțele proprii, în gândirea noastră autentică, astfel încât cu puțin efort ajungem la acea stare de armonie, de echilibru(lipsă 6), de stare de bine, atât pe plan fizic, cât și pe plan psiho-emoțional (lipsă 4). Totodată, încrederea și credința în divinitate (lipsă 7), conexiunea constantă cu sufletul nostru sunt de un real ajutor pentru a găsi putea și de a ne gestiona resursele interioare în vederea adaptării la aceste timpuri pline de provocări uriașe (lipsă 9).

O primăvară senină și binecuvântată!

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 01.03.2022 la ora 01:03.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1368

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...