spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 05.03.2022/14.5.4.4.

MATRIŢA ZILEI – 05.03.2022/14.5.4.4.

1 444
222 55
3

FOC – 1,5,9 – 3elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

 

Vibraţia zilei de azi vine cu energia cifrei 5 și aduce tendințe și predispoziție spre aventură, călătorii, situații care au nevoie de reconciliere, o sete de libertate ce ne însuflețește și ne dă o anumită capacitate de a îmbrăca teatral orice situație. O zi foarte potrivită pentru diverse negocieri într-un cadru bine definit de comunicare și cunoaștere a rândurilor scrise mic, cu steluță. Azi fugim de monotonie și plictiseală și percepem realitatea prin intermediul celor cinci simțuri, având predispoziție pentru anumite trăiri pasionale, cu dorințe trupești puțin neobișnuite. Este o zi presărată cu multă vitalitate și optimism, cu putere de muncă mare și suntem inspirați să aprofundăm tot ce ține de studii înalte, să începem un curs nou, o școală nouă care să ne susțină în direcția obiectivelor noastre. Tot ce ține de legislație și afaceri juridice vine în ajutorul nostru pentru a găsi diverse căi de a jongla cu regulile astfel încât să desăvârșim ingenios orice mașinărie financiară, într-un cadru legal, respectat, dar cumva păcălit de propriile-i arme. Cu alte cuvinte, e o zi în care să folosim legea și chichițele ei pentru a favoriza anumite beneficii pentru noi, în favoarea noastră.

Intuiția, imaginea de sine, voința sunt astăzi aspectate foarte bine (55) și ne motivează în direcția scopurilor noastre și chiar dacă puterea psihică ne face să căutăm validarea exterioară, aprecierea celor din jur (1), dinăuntrul nostru, forța interioară și echilibrul emoțional (222) ne susțin atât de lin și de blând astfel încât reușim să găsim satisfacție, bucurie și tot ce ne trebuie din punct de vedere al informațiilor în interiorul nostru (3). Din punct de vedere fizic și al puterii de muncă azi ne găsește foarte vioi și cu dorința de a ne mișca, de a ne concentra asupra corpului fizic, de a ne îngriji (444). E util să fim atenți la anumite excese culinare, la consumarea anumitor băuturi în exces, pentru că se pot declanșa dereglări hormonale sau alte perturtbații și așadar, e util ca azi să ne dezvoltăm și să ne direcționăm energia în sfera spiritualității și să ne îndepărtăm de tentații.

Totodată 5 înseamnă înţelepciunea, iar ca aspect disfuncţional poate reprezenta tradiţionalismul şi refuzul de a accepta ceea ce este nou. Noi deținem cheia tuturor răspunsurilor, iar din punct de vedere simbolistic, cheia reprezintă intelectul, ştiinţa şi secretele ce ni se ascund. Din punct de vedere social, ni se conturează o nouă direcţie şi este util să fim foarte atenți deoarece cei care doresc asigurarea controlului întregii planete sunt foarte vigilenți în a ne deruta și a ne abate de la cale. Ni se prezintă situații distorsionate care ascund adevăratele intenții și direcții, se joacă și se licitează suflete folosindu-se de latura noastră emoțională, dar disfuncțională, de puterea noastră creatoare și de a contura realitatea. Ei nu pot crea. Ei nu au emoții. Dar au nevoie de noi pentru asta. Deși pe de o parte ne arată adevărul, pe de altă parte se joacă sadic cu mințile noastre pentru a ne face să cădem singuri în capcană. E util pentru noi să fim deschişi la ideile şi opiniile diferite, pe baza cărora să ne tragem noi concluziile și să ne stabilim noi ce avem de făcut. Istoria se repetă și e util pentru noi să cascăm ochii și mai ales sufletele pentru a ne feri din a pica în aceeași plasă și de repeta aceleași greșeli de peste 100 de ani încoace. Spiritul de turmă este dușmanul lui 5, iar azi este o zi perfectă pentru a începe să gândim singuri, fără influențe exterioare, manipulatoare și spălătoare de creiere. Persoanele rigide sunt îndemnate la cultivarea flexibilității, întrucât pentru ele este posibilă ratarea oportunităţilor importante din cauza acestei rigidităţi. Deşi energia zilei este conectată la spiritualitate, evenimentele de viaţă pot să provoace îndoieli şi de aceea e necesară o reasigurare.

De asemenea, cine a crezut cele servite în ultimii ani, va pune serios la îndoială tot ceea ce i s-a livrat de la alţii, pentru a-şi găsi singur calea şi drumul. Dorinţa de a căuta în substraturi este foarte mare, de a citi printre și după rânduri. Exact acele aliniate scrise mic și care au asterix. Contractele de suflete. Universul vine în sprijinul nostru aducând în viaţa noastă oameni care să ne inspire și care au făcut lucrurile altfel, care au reușit să spargă tiparele și să fenteze cumva matrixul perfid. Acești oameni apar sub forma unor prieteni înţelepți, ca un profesor, ca un ghid, un mentor, sau chiar o persoană necunoscută care ne dă un răspuns pe care îl aşteptam şi este util să îl ascultăm şi să ţinem cont de ghidarea lui, indiferent de forma în care apare. Și este util de reținut că aceste persoane apar atunci când avem de învăţat o lecţie. Poate fi într-un mod plăcut sau neplăcut. E posibil de cele mai multe ori să nu ne placă, dar trebuie să ştim că exact acolo e comoara cea mai preţioasă.

Recomandarea zilei. Mare atenție la latura întunecoasă a lui 5 ce se poate manifesta ca o înşelătorie, fanatism, prin dezamăgire şi deziluzie, precum și la aspectele disfuncționale ale abuzurilor de autoritate, ale morocănelii și lipsei de chef. În luna martie, energia lui 3 se amuză de seriozitatea și rigiditatea, de inflexibilitatea unora și de aceea poate stârni în ei revoltă, iritare, frustrare. De aceea, recomandarea este să recitim cele 4 legăminte ale toltecilor, care sună cam așa:

  1. Fiți impecabili în tot ceea ce spuneți! – adică e utilă o aliniere perfectă între ceea ce simțim, ceea ce gândim și ceea ce spunem și facem.
  2. Nu luați nimic personal! – adică nimeni nu e centrul universului și nu are atâta importanță, încât să creadă că cineva își bate capul cu el.
  3. Nu faceți presupuneri inutile! – scenarita e doar în capul multora, adică ceea ce mintea noastră poate fabula, este doar rodul unei imaginații debordante, dar care funcționează disfuncțional.
  4. Faceți întotdeauna tot ce vă stă în putere! – sunt unele lucruri care pur și simplu nu depind de noi. Dacă suntem capabili să facem ceva, facem. Dacă nu, accesăm starea de acceptare și putem îmbrățișa ideea că dacă voia divină își dă acordul se va întâmpla, dacă nu, ne putem da peste cap de 1000 de ori și tot nu vom reuși să facem ceva.

Căutarea echilibrului interior (lipsa 6) și menținerea conectării la sursa noastră interioară, la planurile superioare (lipsă 7) sunt susținute și încurajate de ghidul interior și de imaginea de sine bine conturată. Pentru asta, avem nevoie de asumare, de organizare, de planificare și de îmbrățișarea responsabilității de a lucra cu noi, de a ne descoperi puterea personală (lipsă 8), de a face pași spre schimbare și de a ne da voie să dizolvăm tiparele vechi, nefolositoare și toxice, de a ne crea o nouă viziune și de a ne vindeca (lipsă 9). Si este tare util azi să ne mișcăm. Plimbare, alergat, dansat, scuturat din tot corpul, muncă fizică de-a dreptul pentru a regla și elibera cantitatea uriașă de energie ce s-a acumulat în această săptămână tensionată.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 05.03.2022 la ora 05:03.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5365

 

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie ușoară
8.9 ° C
8.9 °
7.1 °
97 %
0.9kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
21 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...