vineri, aprilie 19, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 14.03.2022/14.5.12.3.

MATRIŢA ZILEI – 14.03.2022/14.5.12.3.

111 44
2222 5
33  –

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia ieșită din tipare a cifrei 5 ce presupune nonconformism, spirit de aventură, căutare de libertate și încălcare de reguli în contextul unei zile foarte dinamice și active, în care gândurile, emoțiile și informațiile, precum și acțiunile inspirate, bazate pe intuiție deschid noi drumuri, aduc noi persepctive și mult curaj (111). Azi suntem versatili, mobili şi foarte dinamici, tot timpul în mişcare cu un simț al umorului magnetic, ce ne ajută în negocierea și comunicarea cu mare diplomație (2222) , în diverse tranzacții atât pe parte financiară, cât și pe parte romantică sau de relații. Prin felul în care reușim să comunicăm cu ceilalți azi aducem foarte multă bună dispoziţie, redefinind noţiunea de “adaptabilitate”, având acel ceva, dat de vocea interioară (5) care ne face să știm când să cedăm şi când să ne retragem pentru a cuceri și a câștiga încrederea celorlalți și a-i face și pe ei să se adapteze. Setea de cunoaștere este azi destul de mare (33) și aduce și puțin spirit polemic şi enciclopedic, determinându-ne să facem din argumentare şi putere de convingere o artă, și să apărăm independența, libertatea și integritatea. De asemenea, energia dinamică a zilei aduce putere de muncă și de mișcare, aduce și o anumită ordine specifică și compatibilă lui 5 (44), care ajută benefic la îndeplinirea obiectivelor .

Azi avem o atracție către la calcule, o conexiune intuitivă cu cifrele, ceea ce ne poate da anumite oportunități de câștig, chiar speculând și jonglând cu noi metode de a tranzacționa, ceea ce aduce puțin joc și adrenalină.

Situaţiile teatrale, dramatice sau de comedie ne atrag la maximum, precum și întâmplările cu o doză bună de picanterie. Este foarte util să ne ținem departe de bârfe și de comentarii, pentru că nu sunt de bun augur. Cel mai util este să ne vedem de treaba noastră, să ascultăm, să vedem, să ne amuzăm în sinea noastră și să intuim lecția de după spectacol. Pentru că mereu este una ascunsă în orice dramă sau comedie.

Unul din punctele sensibile ale zilei este dat de energiile care se resfrâng asupra sistemului nervos ce poate predispune la insomnii, stări de oboseală şi epuizare, nervi si iritare, o activitate mentală intensă care conduce la extenuare (44). Căutătorii de adrenalină pot suprasiolicita glandele suprarenale, iar hormonul stresului, pe termen lung poate fi dăunător şi  epuizant. E util să ne odihnim și să fim cu băgare de seamă la semnalele pe care ni le transmite corpul nostru. Un spa, o saună, sau un masaj relaxant ar fi extrem de potrivite pentru a face și ceva interesant și aducător de senzații, dar în același timp fiind sursă de relaxare și odihnă.

Per total, energia zilei asigură echilibrul între latura spirituală și cea materială. Și ne sugerează subtil momentele potrivite de a lua decizii importante  precum și modalitatea de direcționare a resurselor acolo unde trebuie pentru a ajunge la rezultatul dorit.

Recomandarea zilei. Atenție azi la momentele de nestatornicie din care decurg incapacitatea de a-şi duce la bun sfârşit proiectele precum și dezechilibrul interior (lipsă 6) ce pot să apară dintr-un oarecare teribilism , din orgoliu și dintr-o imagine de sine întreținută artificial. Dacă suntem prea indulgenți cu noi înșine şi nu ne cultivăm răbdarea, dacă suntem tentați să dăm curs ispitelor care ne provoacă plăcerile lumești și un stil de viață dezordonat, riscăm ruperea conexiunii cu latura spirituală (lipsă 7) cu sinele nostru autentic, cu adevărata noastră putere interioară (lipsă 8). Ne autosabotăm singuri și putem strica munca pe care am dus-o până acum pentru a ne transforma într-o versiune mai bună. Aceste indicații vin în sensul în care este util de știut că fiecare dintre noi are deja alegerile făcute, iar aceste devieri sunt prevăzute oricum în contractele încheiate între noi și univers, tocmai pentru a experimenta și ele sunt mai mult ca niște reamintiri în cazul în care pot fi de folos.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 14.03.2022 la ora 14:03.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5365

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
5.8 ° C
7.6 °
5.5 °
82 %
2.1kmh
46 %
vin
5 °
sâm
14 °
Dum
11 °
lun
12 °
mar
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...