spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 20.03.2022/11.2.7.7.

MATRIŢA ZILEI – 20.03.2022/11.2.7.7.

11 77
22222
3  –

FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 2, dar ca un 2 absolut, și aduce calm, liniște , protecție. Energiile aprige ale lui 1 în sfârșit s-au domolit, după multe zile în care am fost destul de agitați, tensionați și nervoși (11). Suntem activi și tot ce facem, vine atât de inspirat. Acțiunile noastre de azi sunt benefice în cadrul familiei, în grupul de prieteni, în societate, în general. Suntem volubili, vorbăreți, admirați și dinamici. În vremurile astea atât de tulburi și de tensionate, am negociat la sânge libertatea noastră, drepturile noastre și am deschis o nouă linie temporală unde am fost urmați de cei care s-au trezit din ignoranță, și-au dat seama că ceea ce protejează energia lui 2 este sufletul nostru, esența noastră divină, că suntem mai mult decât trupul nostru, decât bunurile noastre, suntem mult mai mult decât rolurile pe care le hrănim în exces.

Este ajunul echinocțiului, energiile se schimbă, se echilibrează raportul lumină întuneric și aduce anumite stări fizice mai puțin obișnuite, întrucât ceasul biologic se adaptează la mama natură. E posibil să simțim oboseală, astenie, să fim cumva lipsiți de chef, dar, totodată, să dorim să facem multe lucruri și de aceea este util să ne facem timp pentru a face ceva constructiv privind sănătatea. Emoțiile sunt la cote maxime și ne dau bătăi de cap, iar noi avem de stăpânit sentimentele de gelozie, invidie, lăcomie și alte porniri de genul, deoarece ne putem trezi în mijlocul unor situații complicate ce vizează relațiile. Per total este o zi benefică și care aduce promisiunea și speranța unui mod optimist de a vedea viața, aduce vești despre evenimente importante de mare amploare care ne afectează pe toți. În funcție de liniile temporale descrise mai sus veștile pot fi plăcute sau neplăcute.

De asemenea, avem o senzație de renaștere, vedem lucrurile altfel, lăsăm în urmă definitiv ceea ce nu ne mai folosește. Ne-am jelit atașamentele și ceea ce am considerat noi ca fiind pierderi. Unii au fost zguduiți, au trecut prin etapele procesului de doliu, dar au înțeles că e timpul să se ridice și să meargă din nou pe noua cale ce se deschide la orizont. Pentru asta a fost nevoie doar de un singur pas mic, dar de o importanță uriașă. Așadar, azi, divinitatea ne binecuvântează cu mici miracole, cu oportunități, iar noi la schimb oferim răbdarea noastră și efortul de a rămâne în această nouă vibrație, fără a mai reveni la vechile atitudini. Este important să ne menținem pe această nouă realitate și să insistăm asupra cristalizării ei.

Este foarte util să acționăm azi lucid și corect, de a renunța la critică și de a avea o mare grijă la cuvintele rostite, deoarece energia intensă a lui 2 aduce o capacitate uriașă de manifestare și de programare (22222) și este de preferat să păstrăm tăcerea și cumpătarea. E util să ne temperăm accesând cunoașterea și înțelegerea (77) care vin în sprijinul nostru pentru a putea face față acestor energii puternice și subtile ale lui 2 și 7, care pot aduce confuzie și derută.

Este posibil să ne simțim azi irascibili sau sensibili, să fim nerăbdători, și este recomandat să ne acceptăm toate gîndurile și emoțiile, să le cernem, să le trecem prin sita discernământului, să le privim din alt unghi, să le sintetizăm astfel încât rezultatul, adică modul în care ne raportăm la exterior să fie benefic (3). În interiorul nostru se află toate informațiile și cunoștințele, noi doar trebuie să ne dăm voie să găsim calea spre suflet și să îi deschidem lacătele, pe care tot noi le-am ferecat în trecut. Rezolvarea problemelor lumești curge azi fluid și momentele de criză sunt depășite ușor. Dacă ne simțim totuși copleșiți, putem să ne sfătuim cu acele persoane pe care le considerăm învățători sau mentori, în ideea de a ne ghida spre propriul suflet unde găsim răspunsuri și soluții miraculoase.

Este o energie duală și de aceea e posibil ca aceasta să se manifeste și sub formă de ezitare, dezechilibru emoțional, caracter influențabil, anxietate, fixații, obsesii, dependențe, atașamente, ezitări, răzgândire, ușoară agersivitate. Tindem totuși să cooperăm, să asigurăm armonia în orice domeniu și să contribuim la buna înțelegere, ajutându-ne cuvinte și reacții ce restabilesc anumite dezechilibre cauzate de ușoarele tensiuni ale zilei. Relaționăm ușor azi, cu oricine și suntem capabili să vorbim pe limba oricui, să alinăm, să calmăm spiritele, să împăcăm și să reconciliem puncte de vedere și tabere adverse.

Recomandarea zilei: Azi e posibil ca unii dintre noi să se simtă ezitanți, să ne pierdem în detalii inutile, să reactivăm diverse frici, printre care, cea de care fuge toată lumea este neacceptarea într-un grup și pierderea iubirii și de aceea avem tendința de a ne pune nevoile noastre pe locul doi pentru a face pe plac lumii. De aceea avem de suferit și e util să înțelegem că este în regulă să refuzăm diverse lucruri care nu sunt în congruență cu sinele nostru. E util să înțelegem că dacă avem tendința de a fi prea sensibili și vom lua lucrurile mult prea personal, avem de suferit (lipsă 4), iar rezultatul va fi unul neplăcut, departe de voioșia lunii martie. Intuiția (lipsă 5) noastră se manifestă numai dacă ne lăsăm în voia energiei lui 2 și ne susține în orice am întreprinde azi pentru a restabili armonia (lipsă 6). Atenție la tendințele de răzbunare dacă ne simțim foarte răniți sau nedreptățiți, pentru că dacă ne ajutăm de înțelepciunea interioară, de conexiunea cu divinitatea și cu claritatea gândurilor vom realiza că puterea e de fapt la noi (lipsă 8), că noi am permis să ni se invadeze spațiul sau am acceptat anumite comportamente, chiar am contribuit la crearea unor situații, cu puterea inconștientă a gândurilor, iar acestea s-au manifestat în lumea noastră materială. E de preferat să fim generoși și amabili, să oferim, dacă avem ce oferi (lipsă 9) și să dizolvăm anxietățile ce ne pun bețe în roate la trăirea frumoasă a acestei zile.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 20.03.2022 la ora 20:03.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2362

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
13.7 ° C
14.3 °
13.6 °
48 %
3.3kmh
93 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
21 °
lun
20 °
mar
20 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Cei de la spital au blocat accesul pentru maşinile ce încurcă pompierii ca să iasă şi ei măcar o dată bine la simularea de...

EDITORIAL

Dintre toți politicienii de top ai României de azi, Marcel Ciolacu este, fără îndoială, un personaj aparte care a înțeles cel mai bine ce...

EPIGRAMA ZILEI

Ne țin calea, mai mult goale, Cu sânii în vânt, frivoli, Unele ne bagă-n boale, Altele în ... boli!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...