joi, aprilie 18, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 23.03.2022/14.5.10.1.

MATRIŢA ZILEI – 23.03.2022/14.5.10.1.

111 4
2222 5
33  –


FOC
– 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 5 şi vine cu jocuri, cu mici spectacole din care se obţine ceva, un câştig, o satisfacţie. Se negociază strâns, e o zi în care se demarează noi afaceri, apar oportunităţi de dezvoltare, tranzacţii, atât financiare, cât şi emoţionale, spirituale, energetice. Se doreşte schimbarea peisajului, a decorului, în casă la birou, la locul de muncă, oriunde ne petrecem timpul. Dacă percepem anumite persoane ca fiind plictisitoare, vom avea grijă să le evităm, căutând compania acelor oameni care ne stârnesc interesul, care să iasă din tiparul vechi. Vom evita aceleaşi discuţii plictisitoare care s-au tot repetat până acum, aceleaşi activităţi care aduc rutină şi banalitate.

Energia nonconformistă a lui 5 este formată din spargerea tiparelor cu diplomaţie ce va aduce rezultate vizibile, încredere, curaj şi adaptabilitate la schimbare în contextul unei discipline interioare a gândurilor, reacţiilor şi a emoţiilor. Calitatea relaţiilor şi a interacţiunilor este dată de modul fluid în care energiile focului se armonizează cu energiile apei. Vântul schimbării adie molcom , iar noi ne adaptăm cu fiecare clipă la tot ceea ce vine spre noi şi e util să facem un efort de voinţă dacă mai există vreo urmă de împotrivire. E important de ştiut că nu există perfecţiune în lumea materială iar fuga noastră zilnică după mai mult şi mai mult are ca efect epuizarea resurselor de energie.

E o zi foarte dinamică, suntem într-o permanentă mişcare (111), ne place să întreprindem diverse activităţi care ne stimulează, ne arătăm talentele şi abilităţile creative (33), comunicăm foarte uşor şi totul e ca un şuvoi de energie care pur şi simplu ţâşneşte (2222), se intuiesc oportunităţi noi şi incitante (5) . Cam toată lumea beneficiază de vibraţia nonconformistă a lui 5 care se joacă cu noi azi, într-o doză de bucurie, şmecherie, un fel de Hermes care este pus mereu pe şotii şi farse, care nu ia în serios pe cei prea încruntaţi, ba mai mult, îi ironizează şi se amuză pe seama morocănelii lor. Totdodată, cu mare înţelepciune ajută şi oferă sprijin acolo unde este nevoie, smerenie şi recunoştinţă faţă de Univers. Hermes este ghid al călătorilor, protectorul hoților și a mincinoșilor, stăpân al magiei și divinației, aducător al șansei surprinzătoare și al schimbărilor norocoase. Este supranumit Iluzionistul deoarece este ambiguu și fascninant, fiind mesagerul de încredere al zeilor și ghidul sufletelor în lumea cealaltă. Era fiul lui Zeus și al nimfei Maia, numită și Mama Noapte, fiind atât copilul luminii spirituale, cât și al întunericului primordial . La nivel interior, Hermes este ghidul. Asta înseamnă că undeva, în noi, oricât de confuzi am fi într-un anumit moment al vieții, există cineva care are viziunea și resursele necesare, adesea ascunse laturii conștiente, care poate anticipa în ce direcție este bine să ne îndreptăm și ce decizie să luăm. Hermes este un zeu șugubăț, jucăuș și controversat ( un 5 adevărat), care nu reacționează întotdeauna la ceea ce credem noi că este important. El apare doar atunci când trebuie cu adevărat. El este ca un șuvoi de energie care țâșnește doar atunci când suntem pe calea noastră.

Ghidul interior există undeva în noi, indiferent cât de confuzi suntem în anumite momente, există eu-l acela care are viziunea şi resursele necesare şi poate anticipa în ce direcţie e util să ne îndreptăm şi ce decizii să luăm. Se observă faptul că acest ghid vine să ne ofere susţinere atunci când vrea el şi nu când batem noi din picioare, reacţionând întotdeauna doar la lucrurile cu adevărat importante la nivel subtil, nu la cele pe care le credem noi importante din prisma ego-ului sau a convingerilor limitative.

Azi imaginația, intuiția și idealismul, precum și simțul artistic sunt la cote maxime. E util să ne decidem ce facem cu aceste talente, având în vedere coloana 789 care este goală. Toate manifestările artistice pot rămâne sterile dacă nu ne hotărâm și nu practicăm. Sunt șanse neașteptate de a transpune imaginația în realitate cu condiția să lucrăm la dezvoltarea funcțională a acestei coloane, adică la credință, idee, talent – 7, la uzul de putere,asumare, și organizare – 8 și la viziune – 9. Cu curaj și perseverență aceste atribute date de energiile zilei pot da roade fructuoase și satisfacții pe măsură.

Recomandarea zilei. Azi nu prea e loc de reguli (lipsa lui 4), nu e loc de prea multă organizare şi pierdere în detalii (lipsa lui 8), totul petrecându-se sub impulsul de moment şi intuiţie, descoperind taine şi mistere bine păstrate până acum (lipsa lui 7), aparent din întâmplare. 5 se foloseşte de un echilibru atipic (lipsă 6) ce poate deruta, dar e tare înţelept şi benefic dacă ştim să îl folosim şi să îl aliniem la fiinţa noastră. Atenţie că nimic nu e întâmplător, iar lucrurile care se petrec sub energia lui 5 sunt acele evenimente şi circumstanţe care ne apără, deşi noi nu vedem asta şi ni se înfăţişează în cele mai dificile şi critice clipe ale vieţii, iar noi credem că a fost noroc. Nu există noroc sau ghinion, ci doar rezultate proporţionale ale acţiunilor sau inacţiunilor noastre, ale gândurilor, emoţiilor, cuvintelor şi comportamentelor noastre.

Atenţie la orgoliul intelectual, la convingerea că dacă am descoperit în mod subit ceva sau ni s-a revelat o anumită faţetă a lucrurilor, credem că ştim tot. Duplicitatea, jocul dublu, tendinţa de a profita de cineva sau de ceva, şantajul, sarcasmul, manipularea, rea voinţa, toate astea ţin de latura negativă a lui 5 şi se poate foarte uşor aluneca în această sferă întunecată. Fiecare are, însă, dreptul să facă aşa cum doreşte, dar să nu uite că orice acţiune rău intenţionată se întoarce ca bumerangul la sursa generatoare şi dat fiind că lipseşte asumarea lui 8, e de preferat să fim cu băgare de seamă.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 23.03.2022 la ora 23:03.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5365

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
ploaie ușoară
7.5 ° C
7.8 °
5.5 °
94 %
0.5kmh
100 %
joi
7 °
vin
10 °
sâm
16 °
Dum
14 °
lun
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Senatorul Trufin arată pe unde se poate ieși cel mai rapid din județ. Nu acum, în viitor, evident.

EDITORIAL

Ca la fiecare patru ani, înainte de începerea cursei electorale, stâlpii electrici ai județelor, în special cei din orașe, s-au umplut cu postere cu...

EPIGRAMA ZILEI

Găina bătrână Face ciorba bună, Puica tinerea Face ce vrea ea!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...